Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet csalja a férje! Hogyan mondjam el neki?
15 éve együtt vannak,van egy kisfiuk is.Tegnap pletyka szinten hallottam erről,szóval semmilyen bizonyítékom nincs,az ismerősöm azt mondta,hogy már a fél város tudja,gyakran látják együtt őket.Másfél éve tart a viszony egy nagyon fiatal lánnyal.Hogyan mondjam el neki?Nem akarok kavarni,de ha igaz,joga van tudni.
Fogalmam sincs mit tegyek!
Az az én barátnőm mondott volna a férjemről ilyen pletykát, azonnal megszakítanák vele minden kapcsolatot. Akkor is, ha később kiderülne, hogy igaz a pletyka.
Aki képes egy pletyka alapján szétdúlni más házasságát, abban nem lehet megbízni.
Szerinted a barátnődnek joga van megtudni, hogy esetleg megcsalja a férje. De vajon a barátnőd akarja-e tudni?
Más házasságába még a legjobb barátnő sem lát bele.
Én egyszer beszélgettem egy ismerősömmel (városban a padon ültünk, kb. 2 embernyi távolságban.
Megindult a pletykaláncolat, és az akkori pasim már úgy jött oda hozzánk, hogy hallom itt smároltok a padon (17 évesek voltunk, szóval ezért írok ilyen nyelvezettel).
Úgy kellett visszagöngyölítsem az esetet, hogy még aznap elővehessem a hazug disznókat.
És mindez 1-3 óra leforgása alatt. Ez egy kisváros, az összes tizenéves ismerte egymást és egy ember pletykája miatt már a fél város "tudta" hogy én azzal a sráccal csalom xy-t.
Ennyit erről.
Annyira utálom az ilyen szarkavarókat mint a kérdező. Pletyka szinten hallottad és nincs is bizonyítékod...
Az eszem megáll. :D
Nem hinném, hogy azért lenne szarkavaró, mert félti a barátnőjét, és nem akarja, hogy egy olyan férfi mellett legyen, aki csalja.
Azonban kérdező, ameddig nincsen konkrét bizonyítékod, addig semmiképpen se szólj a barátnődnek!
Láttál valamit? Nem!
Biztos vagy valamiben? Nem?
Pletykát hallottál? Igen?
És az biztos, hogy igaz? Nem!
Győződj meg arról 100 %-ban, hogy igaz-e a pletyka.
Ha igaz, mondd meg a férjnek, hogy mindent tudsz és jobb ha ő vall otthon, mintha te beszélsz.
Bízd rájuk, te meg állj hátrébb 2 lépéssel.
Nincs jogod elmondani.
A te dolgod annyi, hogy a barátnőd melkett állj, és ga tanàcsot, segítséget kér, megadd.
Miért lennék szarkavaró,te birka?
Mert féltem a barátnőmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!