Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van akadva a férjem, mert nem nézhet bele a céges laptopomba. Most erre mit mondjak neki?
A munkahelyemről annyit kell tudni, hogy az ügyfelek adatbázisában dolgozom. Ezeket az információkat nem adhatom ki 3. félnek, jelen esetben a páromnak sem.
A laptopot már feltelepítve, kezdő jelszóval kaptam.
Minden billentyű leütést tudnak ellenőrizni (visszaélés esetén visszakereshető).
A céges laptopot magáncélra NEM használhatom. Nincs facebookozás, emailezgetés.
Párom csak annyit fog fel az egészből, hogy van egy másik gép a sajátomon kívül, és mivel nem nézhet bele, biztosan pasizok.
Azonnali kirúgással járna, ha bármilyen ismerkedős oldalra belépnék.
Eddig nem hoztam haza a gépemet, csak a héten haza kellett egy határidős munka miatt.
Elmondtam. SAjnos ezekkel az adatokkal vissza lehet élni, amiket én látok.
Bizonyos ügyfeleket csak én kezelek, így ha velük kapcsolatban történik visszaélés, engem kirúgnak.
Mi a kérdés, vagy csak én nem értem?
Mégis mit kellene még mondanod neki? Pont semmit. Nem érti, akkor nem, ez van, akkor sem nézhet bele.
Az, hogy ő nem bízik benned, az ő baja, meg kell beszélni mi az oka.
Tehát nem bízik benned... rég rossz... a bizalmatlanság megmérgezi a házasságot...
Talán mondd azt, hogy ha szeret, bízzon meg benned, hiszen egyrészt a céges titoktartási nyilatkozatot aláírtad, másrészt nem adtál neki okot arra, hogy féltékenykedjen. (Ugye így van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!