Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, három kisgyerek mellett hogy tudtok még feleség is lenni?
Szerintem hagyj időd magatoknak. Nekem 2 èves a nagy az ikrek 2 hónappal hamarabb születek most 9 hónaposak most kezd helyre àllni a rend. Az elejèn a fèrjem hazajött rengeteget is segített amindk az lett a vège hogy őis hulla fàradt volt, így eszünkbe se jutott a beszèlgetèsen kìvül màst Jó napot
Èrdeklődni szeretnèk hogy pontosan hogy zajlik egy vizsgàlat ès mennyibe is kerül? Rögtön első alkalommal van torna is?
Sajnos a zàrójelentèsem eltünt , ez gondot okoz is csinàlni abba is perc múlva belealudtunk nem kozott problèmàt eltàvolodàst hisz mindketten így igènyeltük...van akinek kevesebb az energiàja, úgy tűnik mi ilyenek vagyunk. Mostanra minden vissza àllt, van napi rutin, így energia is egymàsra....
3 gyerek
azért ha a nő akarja akkor meg tudja oldani !
pl én sok esetben kuponokkal oldom meg a fodrászt kozmetikust -30-70%
és eddig ha akartam mindig tudtam időt szervezni magamra :-)
de tény h 9 napos mellett nem akartam még nő lenni !
előbb szedd össze magad és a kiscsaládot :-)
rázódj bele rendesen a minden napokba
és ha az rendben akkor meglátod h le tudsz csípni 1-1 órát magadnak .-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!