Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek Váljak? Tanácstalan vagyok nincs olyan ember akiben megbiznák és aki őszinte vâlaszt vagy tanácsot tudna adni.
A férjemmel 7 éve vagyunk hâzasok,ő 37 éves èn pedig25 vagyokan 1 gyermekűnk 6éves.1 éve elkezdet romlani a hâzassàgunk.Nem figyel ràm egyàltalàn,ha valamit vâltoztatok magamon észre sem vesszi a gyerek hamaabb észre szokta venni.Van olyan is,hogy,2 hetig nincs kőztünk semmi sex.Nics olyan ,h becéznénk egymãst vagy ,h szeretlek...stb..Besokaltam és haza kőltőztűnk a gyerekkel a szűleimhez.ott laktunk nâluk és 2hétigg még csak azt sem kérdezte ,h van e pénzem vagy mi van velem.A szűleim azt mondtak adjak neki mé egy esejt.hât meeg is adtam.4honap mulva ugyan abba estem...Csak mâr nem kőltőztem el hannem prôbãltam nem mutatni h megint ugyan az van.De jőt egy fiu és olyan érzésem volt,mimt még soha..1honap mulva őssze jőttűnk Ő màr annyira komolyan vette h gyerek meg minden ött nem érdekli de velem akar elni lenni mert szeret.ez mind szép és jo csak felek nagyon.Utána szarul éreztem magam és elmondtam a férjemnek h van egy pasi.Ès erre azt mondja h nehez neki most igy dee megbocsajt nekem és mentsük meg a hâzassàgunkat.Ok bele is egyeztem .De azòta is akar mi van veszekedűnk mindig a fejemhez vàgja.Ès mindig ellenőriz telefonâl minden percen h hol vagyok mit csinâlok.Idegesito nagyon.A pasi szokot neha hivni h vagyok stb...meg h ő vâr râm remèli egyszer dőntòk és vele leszek mert ő nagyon szeret.A ferjemmel elkeztűnk beszélgetni h igy nem lesz jò és dőntsűnk valamit.vãljunk vagy még egy prôba.mit tegyek a szivem a pasihoz huzz ,a masik meg az h a csalâd meg csalàd .segitsetek ma
âr nem birom. .
Gondolod, hogy a szeretődnél nem lesznek anyós-problémák?!
Egyenlőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!