Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, akinek a férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a férje vagy felesége azt mondta, hogy nyugodtan mondjon fel a munkahelyén, mert az állása rossz hatással van a kapcsolatukra és kikészíti mindkettőjüket? Végül hogy döntöttetek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nalunk az atkepzesben tamogatott a ferjem. 15 honap volt, mire az utolso munkahelyemtöl szamitva ismet teljes allast kaptam. Ezalatt 9 honapig kaptam a munkanelkülit (hosszabbitottak a tamogatast az atkepzes miatt), elvegeztem egy tanfolyamot, estenkent a tanfolyam utan gyakoroltam, es szereztem gyakorlati helyet, ahova 6,5 honap utan felvettek. Vegig tamogatott, es biztatott, mert tudta, hogy mindkettönknek jobb lesz, ha nem a regi területen helyezkedek el. Mondjuk en palyaztam munkakra, de nem volt tul sok, es nem is jött össze. Az uj szakmaval 3,5 honap volt, mire megkezdhettem a gyakorlatot.

Nagyon jo döntesnek bizonyult, most 4 napban dolgozom, nagyon szeretm a munkat, van idöm a hazi munkara, igy a ferjem reszeböl is at tudk venni dolgokat, ezert a közös szabadidönk is több, sportolni is több idöm van, nem beszelve arrol, hogy nagyon szeretem a mostani munkam, aminek ö is nagyon örül.

2015. febr. 13. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk a nagy szerelmet a végtelen munka ásta alá, az enyém leginkább, de ő is stresszesen dolgozott. Könyörgött, hogy hagyjam ott a munkát, de én halogattam, vártam a megfelelő alkalmat. Végül ő hagyta ott az állását, így én nem léphettem, amíg újra el nem helyezkedik. Sok-sok hónap telt el és nem oldotta meg a helyzetet, mert neki több ideje lett, de én ugyanúgy nem lehettem sokat vele, ami miatt még jobban hiányolt. Ő hibáztatott, mert nem vagyok vele, én hibáztattam, mert nem keresett munkát, hogy én is válthassak.

Nekünk ez így nem jött be, váltani akkor bátorítok bárkit, ha már megvan az új hely.

Nagyon sok vitát és elvárást szít, ha csak az egyik fél dolgozik. Fokozza a feszültséget ha nem csak a munkahelyén, hanem otthon is számonkérik, hogy ma mennyit túlórázott, és mennyi ideje maradt a párjára. Természetes elvárás az is, hogy munka után a minimális otthonlét alatt fittnek, energikusnak és mosolygósnak kell lennie. Nem mindig ment, bevallom. (N)

2015. febr. 13. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!