Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, férjemnek viszonya van egy 20 éves lánnyal? Eldobhat miatta minket?
4es, nem lehet mindenki szottyadt, megkeseredett macskásnéni! ;)
Kérdező, sajnos ez egyértelmű!:(
Én emiatt nem hagynám ott a férjemet.Majd ráunnak egymással a kicsajjal és kész,már ha van valami egyáltalán.Nyilván nem fog téged otthagyni egy 20 éves kiscsajért.
Amúgy én azt látom,hogy a legtöbb házasság nem azért megy tönkre mert a pasik elválnak a friss hús miatt,hanem mert az asszony megtudja és kidobja.Utánna meg sír,hogy itthagyta a szemét férje a családját,amiatt a kis k...miatt.Pedig nem,ő rakta ki.
Én is néztem már félre,és szerintem a férjem is,ettől még egymást szeretjük,és eszemben se lenne válni,szerintem neki se.Ha meg mégis lenne egy komoly a dolog,akkor majd úgyis szól,hogy váljunk mert neki Mucika kell.
Nyilván most jól le leszek pontozva,de nem érdekel.
Igen, mert hulye vagy. Attol mert te elnezed, hogy a hazastarsad massal kefel, nem kell mindenkinek ugyan ezt tenni, es beallitani normalisnak. Sokan nem szeretnek osztozkodni a parjukon es ez igy van jol.
Arra az eszmefuttatasodra pedig, hogy "miert sirnak a nok, mikozben ok hagyjak el a ferjuket", nem irok semmit.
Pedig fura az eszmefuttatásod szerintem is. Legtöbben nem jól tolerálják, ha a párjuk félrekefél, és jól teszik, hogy kirakják. Ha köztetek egyezmény van, hogy kölcsönösen tűrtök, az más eset teljesen.
14-es, amit írtál, azt meg egyszerűen nem értem- Miért hívogatnának házas férfiak téged mindenfelé? Tök zagyva at egész.
Akkor nézd meg ezt a kérdést párral lejebb,és szörnyülködj,vannak mások is akik hasonlóna gondolják...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Amúgy meg a kérdés,úgy szólt,hogy "Eldobhat-e miatta minket?"
Erre szerintem az a válasz,hogy nem.
Az már más tészta,hogy ha a kérdező kirakja emiatt...Ha meg erre a válasza igen,akkor mi is a kérdés...?
Azzal kezdted, Kérdező, hogy megnézted az emailjait.
Mi volt bennük?
Mert az, hogy ember napi szinten kommunikál egy másikkal még nem jelent szexuális viszonyt.
A levelekből utalt erre valami?
El.
De meg az se biztos hogy tenyleg viszony...
Kerdezz ra.
Ha igen mi a szandeka...
Ritka hogy boritanak egy uj noert de elofordul...
Ha menni akar ugyis lelep...ha nem rajtad is all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!