Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek/felesegetek az igazi nagy szerelmetek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 13:10
11/20 anonim válasza:
Szerintem itt egyedul a kerdezo az aki nem szerelembol hazasodott... gondolom ezt azert mert ilyen kerdes fel sem merul abban aki szerelembol tette... :S
12/20 anonim válasza:
Az első és egyetlen szerelmem a férjem:) Ő az a bizonyos nagy Ő. Voltak előtte kapcsolataim, de a fellángolásnál többet sose éreztem senki iránt.
Ha nem így érezném, nem mentem volna hozzá. Én 28 éves vagyok, ő 25.
13/20 anonim válasza:
mi 15 éve vagyunk együtt
3-as voltam
15/20 anonim válasza:
Igen, 25 éve.
40 évesek vagyunk.
16/20 anonim válasza:
En szerelmebol hazasodtam, de nem o eletem nagy szerelme, ot csak azutan ismertem meg miutan ferjhez mentem😄
Egyebkent ez nem drama, van ilyen is ettol meg jo a hazassag es ha rossz akkor nem ettol rossz😄
17/20 anonim válasza:
Nekem nem. Szeretem a férjem, szerelem volt már az elején.Most is nagyon szeretem, gyereket szültem neki, amit az exeim közül egynek sem tettem volna meg, és még össze sem költöztem volna velük, eszembe sem jutott. De ! az egyik exem az, akire az igazi szerelemként gondolok vissza. ő volt maga a szerelem, vágy,örültség, de sosem alapoztam volna rá, mellette nem lettem volna biztonságban, megbízhatatlan, link alak volt. Mégis a nagy szerelem. A férjem maga a biztonság, törődés, szeretet, jóság stb... szóval érted.
19/20 anonim válasza:
Igen! Óriási szerencsém van, hogy az, akibe a legviharosabban, legszenvedélyesebben beleszerettem, épp egy olyan férfi, aki maximális biztonságot tud adni.
20/20 anonim válasza:
Nem, tul csinos es kedves vagyok, ugyhogy kulfoldon kellett ferjhez mennem...:( Az igazinak nem voltam eleg rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!