Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik az első barátjukkal/barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik az első barátjukkal/barátnőjükkel házasodtak össze, vagy fiatalon elkötelezték magukat, nem bántátok meg hogy nem ismerkedtetek több férfival/nővel? Hogyan alakult később a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatotok alapján, milyen lesz később egy olyan kapcsolat, ahol már tini koruk óta együtt van a pár, vagy hamar elkötelezték magukat. Később nem bántátok meg hogy nem voltatok más nővel/férfial, nem csak szexuális értelembe, hanem mindenhogy

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi nem csak tippelgetésekre.

Mi lett a kapcsolat kimenetele?

Köszönöm a válaszokat

2015. febr. 7. 00:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden választ!
2015. febr. 7. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
10 éve vagyunk házasok! Kisgyerek korom óta ismerem a férjemet! Fiatalon házasodtunk össze én 19 voltam! Nekem ő volt az első (minden tekintetben)! Nem vágyom másra rajta kívül, bár én ilyen típus vagyok...
2015. febr. 8. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Én az ellentábort képviselem, és a gyerekeimet is mindig erre biztattam. A szerelemnek, a szex élvezetének vannak fokozatai. Mi, emberek pedig nem vagyunk egyformák. Egyik emberrel csak egy langymeleg liaisonra vagyunk hangolva, a másiknak egyetlen érintése a hetedik mennyországba röpít minket. És a legszörnyűbb az egészben, hogy MINDIG CSAK UTÓLAG tudjuk meg, hogy felejthető momentum volt csupán, vagy mély nyomot hagyott hagyott bennünk. Mert amíg tart, amíg él, mindig azt érezzük a legerősebbnek a legszebbnek, a legforróbnak. A szerelmeket előrefelé éljük, és visszafelé ítéljük.

Szex. Mindenkivel más. Közel 50 kapcsolatom volt. Nem azért, mert skalpot gyűjtöttem, hanem mert az igazit kerestem, aki MINDEN TEKINTETBEN a társam tud lenni. Nem alkudtam, ha valami nem stimmelt, továbbléptem. 6, vagy 7 emlékezetes kapcsolat volt csupán, a többi csak amolyan hétköznapi élvezet. Tűzoltás.

Visszatekintve a rengeteg kommersz aktusra, elborzadok, hogy viszonyítási alap híján olyannal kellett volna beérnem. Sem öröklétben, sem reinkarnációban nem hiszek, nagyon is fontos szempont tehát, hogy kivel kötöm össze ezt az egyetlen életemet.

2015. febr. 9. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

És még valami: A feleségem hasonló elvek mentén élt. Neki is sok partnere volt előttem, ő is az igazit kereste. Belegondolni is szörnyű, mi lett volna, ha akár csak az egyikünk is feladja az elveit, és leragad valaki más mellett.

Úgy tűnik, a gyerekeim is megtalálták a nagy Ő-t, és hallatlan boldogság látni a vegytiszta szerelmüket.

2015. febr. 9. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Én 20 éves korom vége felé ismertem meg, és jöttem össze a feleségemmel. Ő akkor 24 volt. Vele vesztettem el a szüzességem. 22 éves voltam amikor összeházasodtunk.

Soha nem volt célom minél több nőt megd-gni, skaplokat gyűjteni. Megtehettem volna kamaszkoromban, lett volna annyi tinipitsa aki szétteszi a lábát, de engem ez nem érdekelt, egyenesen taszítanak az ilyen afférok. Undorodom a könnyűvérű nőktől, akik fűvel fával lefekszenek és 25 éves korukra már több farkat fogtak mint kilincset. Olyan elhasználtak.

Félreértés ne essék, nincs bajom azzal, hogyha valakinek van tapasztalata, nem a nászéjszakán óhajtottam a feleségemmel lefeküdni és szüzességét venni, de azért van egy határa a partnerek számának nálam. Amire már azt mondom hogy köszi de kihagynám inkább.

Pl egy 24 éves nő ne legyen túl 10 pasin szerintem. A feleségemnek pl ennél jóval kevesebb volt.

Nem telt el azóta hosszú idő, csak néhány év, de engem azóta sem érdekel más. A feleségemet választottam, vele imádok élni, őt szeretem, őt ismerem, isteni vele az ágyban. Nem érdekel sem más, sem a mással való szex. És ismerem magam annyira, hogy tudjam, ez nem fog megváltozni. Én nem vagyok az a fajta ember és kész.

Mindenkinek mások az igényei. Nekem egy, hozzám tökéletesen passzoló nő kellett és meg is kaptam. Ennyi.

Ezek mellett pedig más fontos oka is van annak, hogy nem fekszem le mással.

1. utálom az óvszert /nem érzek benne szó szerint semmit/, ezért nem használom

2. Viszont félek a nemi betegségektől.

Szóval nem fekszem le másokkal ezen okok miatt SEM. Amellett hogy szeretem a feleségem, ezért sosem csalnám meg.

2015. febr. 9. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

6-os

Tapasztalatból mondom, ha így érzed, nem fog elmúlni. Imádkozz, hogy ne találkozz azzal a pasival, akivel már 2m-ről izzik köztetek a levegő! A párom és én ilyenek vagyunk, volt párom mikor megismerkedtünk, de semmi nem számított, csak ő. Ez most is így van. Egyszerűen túl erős volt a vonzódás kettőnk között.

2015. febr. 9. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
Tinikorunkban kezdtünk el járni, húszas éveink elején pedig készülünk házasodni. Mindenben elsők vagyink egymásnak. Én nem akarok senki mást, nem vágyom arra (sőt, el se tudom képzelni), hogy mással feküdjek le. Attól viszont félek, hogy majd ő fof akarni mást kipróbálni, és bánni fogja, hogy nem feküdt le más nőkkel. Esetleg akkor fog ez majd rájönni, amikor házasként pár év után épp hullámvölgyben leszünk. Félek ettől, és nem tudom, hogy győzzem le a félelmem.
2015. ápr. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!