Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehetséges az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy házasság alatt ne kívánjunk meg más nöt vagy férfit?

Figyelt kérdés
Ha vágyakozunk más után az már azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat? Valamint ez mennyi idö elteltével jeletkezhet? Ha megtetszik valaki akkor azt feltétlenül megcsalás követi? Mikor múlik el az a nagy szerelem és alakul át szeretetté vagy ez változik idöközönként? Esetleg hogy lehet elkerülni ezeket a dolgokat? Ha volt valakinek hasonló tapasztalata írja le, mert nagyon érdekel.
2015. febr. 3. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi nem régen, lassan 5 éve vagyunk együtt. A szerelem nem szűnt meg egyáltalán. Vágyat sem érzünk más iránt. Vakok nem vagyunk, észreveszem ha helyes egy pasi, és a férjem is észreveszi ha szép egy nő, de ennyi.

Nem tudom pontosan, hogy a flörtölés mit takar, erről mindig Ross jut eszembe a Jóbarátokban. Minden esetre, ha beszélgetünk egy ellenkező neművel, az nálunk nem számít flörtölésnek. Ha pl azt mondjuk, " de szép a hajad, vagy jól nézel ki" az sem az szerintem.

Most itt tartunk, hogy mi lesz 10-20-x év múlva nyilván nem tudom:) De mindketten úgy gondoljuk, hogy aki már ott tart, hogy arra vágyik: lefeküdjön valaki mással, az már nem szereti a párját.

2015. febr. 3. 20:35
 12/12 anonim ***** válasza:
ÓÓ, igen, már rég vártam a 0 pontot. :) 10-es voltam!
2015. febr. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!