Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a feleségedről kiderülne, hogy örömlányként dolgozik?
Ha az asszonynak külföldön kell prostituáltként dolgozni, hogy itthon a férj meg a két gyerek megéljen, akkor nem biztos, hogy őt kell hibáztatni. Ha én erre szorulnék, akkor vége lenne az én házasságomnak is. Inkább szégyellnéd magad! De akkor is szégyen lenne, ha ápolónőként dolgozna, mert annak a két kislánynak az anyja kéne, hogy mellettük legyen, de helyette szerencsétlen mehet több országnyira melózni, mert apuka képtelen eleget lerakni az asztalra, ahhoz, hogy megéljenek. Ha itthon nem megy neked kellett volna külföldre menni akármit csinálni, nem utólag jajveszékelni, hogy neked milyen feleséged van.
A legtöbben nem tapsikolva választják ezt a munkát.
"sok pénz...jahjjj jajjj mert sávjcban is kolbászból van a kerítés,németben is ausztriában is ,mi?...kamu a kérdés....másodsorban miért nem te mentél ki dolgozni helyette? lol"
Szerintem is kamu, de hadd ne élvezze már, hogy mindenki a képzeletbeli kapcarongyot szapulja, mert hát nem is lenne jogos.
Viszont sehol nincs kolbászból a kerítés, de egészségügyben nyelvtudással és papírokkal abból van.
02-03 02:34
Bezzeg ilyen helyzetben nincs nemi egyenlőség, igaz e? :D
"02-03 02:34
Bezzeg ilyen helyzetben nincs nemi egyenlőség, igaz e? :D"
Más tekintetben sincs szerintem. Nem vagyunk egyformák, nem ugyanarra vagyunk kitalálva, más szerepeink vannak az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!