Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy férjeteknek, barátotoknak nem sikerült teljesíteni az ágyban? Mi történt ez után? Megbeszéltétek, ki kezdeményezett később?
A kapcsolat elején fordult elő először. Mondtam neki, hogy nyugi, semmi baj, ne stresszeljen ezen. Összebújtunk, csókolóztunk, beszélgettünk. Kb egy óra múlva ő kezdeményezett, akkor összejött.
Később talán egyszer fordult elő, akkor is fáradt volt, túl sok minden volt az agyába, és hiába volt minden szép és jó, nem tudott kikapcsolni. Igen, pasiknál is van ilyen. Akkor hagytuk, de összebújtunk ugyanúgy. Másnap próbáltuk újra, működött. Már nem emlékszem, ki kezdeményezett.
Gyerek-téma: felvetettem, megbeszéltük, ő is így gondolta, próbálkozunk. Nincs ebből lelki stressz (neki, nekem van, mert beteg vagyok, nem biztos, hogy természetes úton összejön. Lehet ezért nem stresszel? :D ). Ő is szeretne gyereket, de nem kényszer a dolog.
Adj neki időt, kérdező. Ha továbbra se működik, akkor függesszétek fel a gyerek.kérdést, szerezzetek gumit, és nézzétek meg, azzal megy-e. Ha nem, akkor érdemes lenne orvoshoz menni.
Az a helyzet, hogy egy pasi akkor is hajlamos ezt úgy megélni, hogy most aztán teljesíteni kell, ha nincs emlegetve a dolog, és nincsenek kiszámolva a termékeny napok. Mi erről beszélgettünk is, mielőtt "nekiláttunk" volna az élesben akciózásnak, és még ő mondta, hogy nem kizárt, hogy az első alkalommal lesznek ilyen gondok. Valamiért ez ilyen teljesítménykényszert vált ki sok pasiból, hogy "na, most aztán tényleg gyereket kell csinálni", fél attól, hogy nem sikerül, mert bár nem feltétlenül az ő hibája, de kudarcként éli meg, hogy "nem tudta teherbe ejteni" a feleségét. Meg ott van ugye az is, hogy egész eddigi életében az volt a cél, hogy úristen, nehogy terhes legyen a nő, ilyenkor pedig furcsa hirtelen a tudat, hogy most minden védekezés nélkül mehet a dolog. Nálunk végül nem volt gond az első "éles" akciónál, de saját elmondása szerint a férjem ezen jobban meglepődött, mint azon, ha lett volna :D
Más okból (fáradtság) előfordult amúgy ilyen 1-2 alkalommal, nem csináltunk ügyet belőle. Annyit mondtam, hogy jólvan, majd legközelebb, és kész.
Szerintem kezdeményezz nyugodtan, már csak azért is, hogy tényleg legyen minden olyan, mintha mi sem történt volna. Ha úgy viselkedsz, hogy azt sugallod, hogy minden a régi, ő is így fogja érezni.
N27
Szerintem ebben az én párom a "profi". Ugyanis feláll neki, és isteni a szex, csak ő nem megy el. Azt mondja azért, mert először nagyon koncentrál, nehogy hamar elsüljön, utána meg ha ezt így visszafogta, akkor már nem megy. Ilyenkor várunk egy fél órát és újrakezdjük. Én csak jól járok, mert repetázok. Neki másodszorra szinte mindig sikerül.
Ez is színtiszta teljesítménykényszer. Pedig mondtam neki, hogy nincs semmi, ha néha elmegy 5 perc után, sőt ha kettő, akkor se eszem meg, csak tudja a dolgát odalent a szájával akkor. Egyébként azt vettem észre, hogy a laza hozzáállásom sokat segített rajta, mert egyre ritkábban fordul elő vele :) Ha meg igen, esküszöm még örül is, hogy újra a csúcsra juttathat engem. Furák a férfiak, sosem fogom megérteni őket, de vele isteni a szex.
Na szóval elkalandoztam: szerintem is szedd le róla a nyomást. Úgymond mintha mi sem történt volna. Bújjatok össze és kész. aztán ha feltámad a kicsike uzsgyi, ha nem, nem. Viszont szerintem nyugodtan közelíts felé, vagy ajánld fel, hogy próbáljátok meg gumival. Lehet, hogy tudat alatt még nagyon nem akar gyereket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!