Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, férfiak! Ti meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, férfiak! Ti meddig viselnétek el egy ilyen feleséget?

Figyelt kérdés

A feleségem egyre csak hízik. A konyhát viszont messzire elkerüli. Sütni, főzni nem akar. Mert hogy neki van egy diplomája, ő már nem megy a konyhába. Nekem is van, akkor már én is járjak húsz centivel a föld felett? Hogy mitől hízik mégis? Mert tömi magába a csipszet, csokit, mogyorót, mandulát és még ki tudná felsorolni.

Természetes amíg el nem vettem pont az ellenkezőket mutatta felém.

Elvettem egy karcsú, szorgalmas lányt, most meg van egy kövér, lusta, trehány feleségem. Tudtok valami értelmes okot mondani hogy ne váljak el tőle?

2015. jan. 29. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%

- beszéld meg vele, komolyan, érvekkel

- ha nem változtat, változik x időn belül, akkor lapát

2015. jan. 29. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, hmm..

Sokan, férfiak, nők egyaránt, még mindig nem tanulták meg, hogy nem csak megfogni kell a párunkat.. hanem megtartani is..

2015. jan. 29. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ezt a történetet simán elhiszem. Miután férjhez ment megnyugodott és most kezd egy dagadt sárkány lenni. Láttam már ilyet. Csak ezek a nők azt nem fogják fel, hogy akármikor el lehet tőlük válni.

A feleségednek mondd meg, hogy ha pl. 1 hónapon belül nem változtat, akkor fel is út, le is út.

Ez a duma meg nevetséges, hogy diplomával nem főz. Nekem kettő van, mégis főzök. Fogadjunk, valami büfé szakos diplomája van. :-)

2015. jan. 30. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Diplomával nem menni a konyhába? Akkor a gyereket sem fogja pelenkázni? Sajna belesétáltál az én barátnőm egy tündér" csapdába, mert házasság után sárkánnyá vált (hogy kell a libából sárkányt csinálni? el kell venni feleléségül :)). Az én férjem tudta hogy néha nem vagyok normális és fordítva. Ő mikor jártunk és tudta hogy tornázom és megkérdezte akkor is fogsz ha a feleségem leszel. mire én naná és akkor is ha kismama leszek(ha az orvos engedni fogja). nem hazudtoltam meg magam és emellett főzök is diplomával! Igényesnek kell lenni.

Te változtál a házasság óta? lehet hiányolja az udvarlást. Most nem fogom az ő pártját, de lehet ez is benne van.

Ha szereted és megmenthetőnek ítéled a kapcsolatot, vele akarsz élni, ülj le vele és beszéljétek meg. Ha már a leülős megbeszélős része sem megy akkor viszont nincs miről beszélni ennek vége. Ne légy bántó vagy sértő próbálj meg szeretettel fordulni felé mindennek ellenére, azzal többet lehet elérni mint sértegetéssel meg fenyegetőzéssel. (pl néha én is elfeledkezek magamról és van egy kis bajuszkám a férjem: "Drágám ne haragudj nem bántásból mondom de szerintem le kellene szedni a bajuszkádat, tudod csak nem akarom hogy más szóljon be." de ebben szeretet van és mennyivel jobb mintha azt mondaná "nyúzd már le a szőrt a pofádról mert ocsmány vagy")

mindent meg lehet, sőt kell beszélni. ha nem megy akkor meg lépni. ennyi

2015. jan. 30. 08:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Először is beszéljétek meg,mi miatt ment át ilyen változáson és mondd meg neki normális hangnemben,hogy attól még,hogy van egy diplomája,még nem ő az Atyaúristenné,ugyanaz az ember,mint eddig.Sajnos sokan elájulnak maguktól,amint lediplomáznak.
2015. febr. 2. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Csináljuk úgy hogy összejövök a nejeddel, szeretőnek tökéletes lustán is, azt meg hogy kövér meg hízik és sokat kajál, pont szeretem:)).

Megbeszéljük mikor kapsz minket rajta, és még sima tiszta hivatalos ürügyed is lesz hogy szépen elválj.

Na, áll a bolt?

2015. febr. 8. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!