Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a férjem ne ellenőrizgessen?
Együtt vagyunk egy ideje, de ez a dilije most új.
Ő tanul még, ezért kap pénzt. Én is tanulok, mellette otthonról dolgozom, és munkát keresek.
Mostanában naponta többször felhív, jól vagyok e, a lelkemre kötötte, hívjak, ha beértem, hívjak, ha hazaindulok. Beugrottam boltba suli után (szóltam előre) mégis felhívott, hol vagyok.
Nem csaltam meg, és nem vagyok életképtelen se,korábban egyedül éltem.
Mondtam, holnap lesz suli előtt interjúm, erre kivel megyek, hol lesz, milyen munka, hánykor....
Miért kezel újabban úgy, mint egy 5 évest?
Nem, nem törődésből, mert napközben meg nem lehet vele beszélni, nem érdekli semmi ami velem kapcsolatos
Lehet rájött,hogy keveset foglalkozik veled.Vagy egyszerüen félt,hogy az utcán támadás érhet.
Vagy sokat olvassa gyk.:):)
Ez eléggé bántalmazás előszobájának tűnik.
www.nane.hu kiadványait olvasgasd el, meg fogsz lepődni, hogy ők szóról-szóra leírják a te esetedet. Meg sajnos a folytatást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!