Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, de feleségek is! Szerintetek egy házasságban helyénvaló fenyegetni egymást?
Tegnap valaki vette a fáradtságot hogy felvilágosítson a nézeteiről.
Miszerint egy házasságban időnként "válással kell fenyegetni" a férjet és akkor ezzel a férjjel úgymond semmi gond nem lesz, "meghúzza magát".
Engem BÁRKI csak egyszer tudna válással fenyegetni, több alkalma nem lenne!
Ti hogy állnátok egy ilyen akcióhoz?
"Miszerint egy házasságban időnként "válással kell fenyegetni" a férjet és akkor ezzel a férjjel úgymond semmi gond nem lesz, "meghúzza magát". "
Nem időnként kell válással fenyegetőzni, hanem ha annyira szar a helyzet, akkor igenis illik fair módon szólni, hogy ha nem változtat a másik, válás lesz a vége. Innentől el lehet gondolkodni, hogy akarunk-e változtatni vagy sem.
Ez nem fenyegetőzés, bár sokan annak veszik.
"Engem BÁRKI csak egyszer tudna válással fenyegetni, több alkalma nem lenne! "
Ez bizonyítja akkor, mennyire sokat ér neked a házasságod és a házastársad. Ha a tudtodra hozza, hogy a viselkedésed lassan minősíthetetlen, akkor inkább otthagynád a fenébe, mert téged ne "fenyegessenek", ahelyett, hogy változtatnál? Na az ilyen embereket nem értettem soha, hogy minek házasodnak. A saját egód akkora, mint a ház, de a másik érzéseire meg szarnál magasról.
Vannak ilyen tipikus női logika fail dolgok.
Egyik a "tegyük féltékennyé" amivel remekül le tudják rombolni a kapcsolatot, pedig pont az ellenkezője lenne a cél. A másik ez a "fenyegesd" hogy szakítasz, elválsz...én is olvastam már itt 1-2 embertől ilyet, mint épp az előző válaszoló is. Lehet jönni a dumával hogy "inkább otthagynád a fenébe, mert téged ne fenyegessenek" de normális párkapcsolatban értelmes módon kezelik a problémákat, mert lehet nem "fenyegetés" de az érzelmi zsarolás sem jobb.
Aki fenyeget, az nem nőtt még fel. Gondoljatok bele, egy felnőtt ember dönt és cselekszik. Aki "csak" fenyeget, még maga is bizonytalan, komolytalan, nem tud egy helyzettel megbirkózni; de tovább megyek a személyiségével is problémák vannak.
Nekem ezek éretlen és egészségtelen játszmák, és mindennemű játszmát igyekszem az életemből kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!