Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A remény hal meg utoljára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A remény hal meg utoljára?

Figyelt kérdés
10 év házasság után 2 gyerekkel most válok.Karácsony előtt 2 héttel a férjem lefeküdt a kislányom iskola társának az anyukájával.Amikor ez kiderült,mondtam neki,hogy hajlandó vagyok ezt a békát lenyelni és kezdjünk mindent tiszta lappal.De nagy sírás közepette közölte velem,hogy nem biztos,hogy képes ezt a kapcsolatot lezárni.Nekem ez volt i-re a pont akkor döntöttem úgy,hogy elköltözöm a nagymamámhoz a gyerekekkel.Más nap amikor mentem a maradék dolgaimért az a másik nő a két gyerekével már ott feküdt a gyermekeim ágyában,aminek ők is szemtanúi voltak.Én heteken át kértem a volt páromat,hogy gondolja át és ne döntsön hirtelen,hiszen közöttünk többről volt szó,mint puszta szex.Igaz,hogy 4 éve gondjaink voltak a sexuális életünkkel is és tiszteletlen is volt,amivel sokszor megbántott úgy,hogy észre sem vette.Nőnek évek óta nem éreztem magam mellette,de ennek ellenére én még mindig szerettem és nem csaltam meg soha,meg sem fordult a fejemben.És most egy sokkal idősebb,gyerekes anyára cserélt le nem törődve azzal,hogy mit tesz velünk.A kislányomat azóta kiírattam a suliból,mert osztálytársak voltak a gyerekeink azzal a másik nővel és ez így nem maradhatott.Én kértem,h menjenek el,de nem tették meg.Egész januárban ment a harc,végül én adtam be a válást,mert nem hinném,hogy ebből bármi is lesz még.Fáj nagyon,de ti mit tettek volna a helyemben...
2015. jan. 24. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Más nap amikor mentem a maradék dolgaimért az a másik nő a két gyerekével már ott feküdt a gyermekeim ágyába"

Micsoda görény nők vannak!!

2015. jan. 24. 18:21
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Hát, ebben a szituban én meg se próbáltam volna békülni, meg lenyelni a békát... ilyen faszi nekem nem kéne, rá se bírnék többet nézni, nemhogy hozzáérjek, meg férjemnek nevezzem. Jó döntés a válás, tudom, közhely, de idővel könnyebb lesz.
2015. jan. 24. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Rögtön ott kellett volna hagynod a fenébe. Egy ilyen patkány alak nem érdemel meg egy nőt se.

Minden jót kívánok és fel a fejjel. 25F

2015. jan. 24. 20:38
 14/17 Fényember ***** válasza:
93%
Legyél büszke magadra hogy ezt a lépést megmerted tenni 2 gyerekkel!! :) Sok anya nem képes rá..(pl az én anyám már nem tudom hányadjára tűri hogy apám csalja hogy biztonságban maradjon a család stb...amúgy anyum előttem is mondta a kamu szövegeket hogy hol van apám...de 8-9 éves koromban is már magamtól tudtam hogy mi a szitu..nem kellett azt senkinek se mondania..a bátyáimnak meg még inkább nem...)
2015. jan. 24. 20:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Ebben az egész történetben csak a gyerekeimet sajnálom,de nagyon!Az egy dolog,hogy velem mit tett,de a gyerekei előtt művelte azt amit művelt.Jött haza a suliból,oviból a gyerekeimmel és azzal fogadtak a gyerekeim,hogy apa azt a másik nőt ölelgette.És még ezek után sem állt le és végleg egy sms buktatta le,ahol már senkit nem tudott bolondnak nézni...
2015. jan. 24. 21:06
 16/17 Bence_ ***** válasza:
Ahogy látom ő nem is akarta titkolni. Várhatott arra, hogy lelépj?
2015. jan. 24. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem értem, te miért nem dobtad ki a nőt? A férjed meg mehet utána. A közös lakásunkba be nem tenné a lábát, az biztos, ezt még a hatósággal is el lehetett volna rendezni ha nem akartak volna menni.
2015. jan. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!