Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy tökéletes feleség?
Már gondolom az ilyen alap dolgokat leszámítva, mint őszinte meg hűséges... Milyen nő az, aki mellett szívesen leélitek az életetek, nem bánjátok meg a döntést és örömmel öregedtek meg az oldalán?
Szeretnék ilyen nő lenni (mint gondolom, mindenki), és kíváncsi vagyok, ez miben nyilvánul meg.
Előre is köszönöm!
Van köztünk, férfiak között egy mondás:
- Nem az az igazán jó nő, akivel szívesen ágyba bújsz, hanem az, aki mellett szívesen felébredsz.
Szóval egy ideális (nem "tökéletes") feleség mellett az ember fia bizony szívesen és jókedvűen ébred.
A barátnőm számára a férje a tökéletes férj.
Én meg 5 perc után lábrázást kapok a faszitól, annyira (számomra) idegesítő természete van.
Szóval a tökéletes ennyire relatív. Ő jobbat elképzelni se tudna, én meg 5 percet is nehézkesen bírok ki vele egy légtérben.
Igen, mindenkinek más a tökéletes, van, aki a vadabb nőket szereti, van, aki a szerényebbeket. Van pár tulajdonság, amit azért nagy átlagban szeretnek a férfiak:
Kedvesség, hűség, vidámság, lazaság, gondoskodó természet
Tehát ezeken kívül már egyéne válogatja, hogy egy szemüveges titkárnőt képzel el maga mellé vagy egy topmodellt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!