Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem mérgében betörte az ajtót. Szerintetek engem is fog bántani egyszer?
A főnöke beígért valami kis több pénzt a hónapra, mert elvállalt pár plusz munkát. De mégse kapta meg, és mérgében mikor haza jött ököllel hatalmasat ütött az ajtóra, az meg átszakadt!
Kellene félnem? Egy ilyen ember egyszer képes neki menni a saját feleségének is?
10-es, Te nem látod egyes kommentelők feje fölött a glóriát és a szárnyaikat?:-)
Én sem!!!
Ugyan már. Van, aki tárgyakon vezeti le a feszültséget. A párom egyszer a munkahelyén vert szét egy bútort, amit a nyakába akartak varrni a leltáron - teljesen illegálisan. De sem embert, sem más élőlényt nem bánt. (Na jó, a szúnyogot lecsapja...)
Még anno a kapcsolatunk elején elmesélte, nem büszke rá, de ez van. Amúgy minden konfliktust meg lehet vele oldani csendesen beszélgetve, őszinteséggel, velem szemben még a hangját se emelte fel soha. Nem vagyok hajlandó félni tőle emiatt.
Egy bántalmazó kapcsolat nem ilyen. Sokkal gyakoribb, hogy épp túlzott ragaszkodással, féltékenykedéssel indul, ami eleinte átveri az embert, mert "nagy szerelemnek" látszik.
Kérdező!
Megértem, hogy megdöbbentél, vagy hogy sokkolt a dolog. Mondd meg a férjednek őszintén, hogy megijeszt ezzel, kérd meg, hogy máskor próbálja máshogy kezelni, de teljesen megérted, hogy elszakadt a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!