Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz még? kérdése:
Feleségem nem nézi jó szemmel, hogy naponta 2-szer,3-szor
beszélek anyuval telefonon?
Ez hatalmas kamu. Különben volt ehhez hasonló kérdés, és én akkor is azt írtam, hogy ez nem normális dolog. Nem a telefonálás nem normális, hanem az, hogyha vki heti egy napot a családja nélkül a szüleinel tölt. Ha van ilyen, annak nyilván az az oka, hogy a férfi gyerekzaj és házi munka nélkül pihenni akar anyucinal, és tojik rá, hogy addig a feleség egyedül főz, mos, takarít, és vigyáz a gyerekre. Különben az egész annyira abszurd, mint gondolat, és ilyen nincs is. Ilyet egy általam ismert pasi sem csinál, még a nagyon anyasak sem... Olyan meg nincs, hogy két család van. Feleség és a gyerek A Család egy felnőtt férfi számára. Meg hamar anyuci, miért nem együtt. Unokára anyuci nem kíváncsi, csak a fiára? Teljesen abszurd és beteges ez.
2015. jan. 19. 21:23
Tesztel a kérdező. Ha feleség telefonálgat Anyukával és tölti ott a hétvégét a gyerekkel, akkor az normális a válaszolók nagy százalék szerint. Ha férj teszi ugyanezt, akkor leszakadásra képtelen Anyuci pici fia! :-)
2015. jan. 19. 22:45
Utolsó, ide másolod azt a kérdést, amiről szó van? ahol anyuka csinálta ezt? Nem az volt más, hogy anyuka a gyereket is vitte, tehát nem gyerekkel együtt hagyta ott a férjet? Mert az megint más.
2015. jan. 19. 23:05
Ma este az egyik müsornak ez volt a témája, Ridikül.
2015. jan. 19. 23:15
Szerintem más, ha gyerekkel megy, vagy ha a gyereket is otthagyja. Nekem van egy rokonom, akit ki nem állhatok, oda a férjem mindig a gyerekeinkkel megy, és az jó, mert akkor tudok kicsit itthon gyerekek nélkül pihenni, vagy pont nem pihenni, hanem haladni olyan háztartási munkával, amivel amúgy nem. De ha úgy hagy itt, hogy egyedül maradok a gyerekekkel, az más, annak annyira nem örülök, mert nehéz olyankor a hétvége, nem tudok semmit se pihenni, se haladni a dolgokkal..
2015. jan. 19. 23:22
Az a baj, hogy ez nem biztos, hogy kamu. Az én legjobb barátom, aki ffi szintén napi 3x beszél az anyjával és heti többször el is megy hozzá. Egy városban laknak. A párja meg nekem panaszkodik, mert ez abnormális. Hát szerintem is. Egyiknek sincs saját élete???? A köldökzsinór még nincs elvágva vagy mi van?
És azt mondja a barátom párja, hogy úgy képzeljem el, hogy TÉNYLEG azt is megbeszélik, hogy kakilt-e már aznap, és minden rendben volt-e a kaki körül... Szóval nem, sajnos nem biztos, hogy ez kamu...
2015. jan. 20. 16:12
Minden nő imádkozzon, hogy ne ilyen férfivel hozza össze a sors..
2015. jan. 20. 16:25
Szóval amikor a feleségeddel és a fiaddal lehetnél, abból a heti 2 szabadnapból 1-et elveszel tőle és a szüleidnek adod, minden áldott héten, és napi 2-3 beszélgetés telefonon?
Jó, ha a az ember jóban van a szüleivel, de ez már beteges ragaszkodás....(sok). Nem ártana leszakadni anyuci szoknyájáról amíg még nem késő.
2015. jan. 20. 16:32
Igazi anyuci pici fia vagy. A feleséged helyében már elváltam volna.
2015. jan. 20. 20:05
8 évet éltem úgy, hogy az exférjem szüleivel laktunk 1 fedél alatt panelban, 50 m2-en. Ők az egyik, mi a másik szobában. Nem tett jót a házasságunknak az a 8 év anyós és após napi szintű és folyamatos társaságában. Nekem nagyon elegem lett ebből a helyzetből, meg abból is, hogy hiába könyörögtem azért, hogy költözzünk el és éljünk külön életet. A nagyszülők természetesen részei az életünknek, de nem minden áldott nap és folyamatosan. Válás lett a vége 8 év után, bár a fő válóokok más jellegűek (is) voltak.
2015. jan. 21. 13:22
Kapcsolódó kérdések: