Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem nem nézi jó szemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretsz még? kérdése:

Feleségem nem nézi jó szemmel, hogy naponta 2-szer,3-szor beszélek anyuval telefonon?

Figyelt kérdés
Hétvégeken az egyik napot a szüleimmel töltöm. Feleségem azt mondja, hogy inkább vele meg a kisfiunkkal kellene többet foglalkoznom. Nem érti, hogy nekem két családom van mióta megnősültem. Hogyan értessem meg vele?

2015. jan. 19. 18:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem amúgy ez nem valós kérdés. KI az a felnőtt férfi aki napi 2x-3x beszél az anyjával TELEFONON?
2015. jan. 19. 19:06
 12/32 megadeth18 ***** válasza:
93%
Alapból nem lenne baj, de ha éppen az anyukáddal csevegsz, miközben a feleséged egyszerre fürdeti az egyik gyereket, a másiknak fésüli a haját, a harmadikat meg biciklizni tanítja, az tényleg idegesítő asszonyszemmel nézve. Ha azonban felhívod 10 percre a szüleidet heti párszor, az egyaltalán nem baj, vagy ha oda mész, akkor nem probléma, ha szombanton beugrasz délután hozzájuk egy órára meginni egy teát (mondjuk oda vihetnéd a családod is). De ha a szüleiddel társasjátékozol egész nap a gyerekek helyett, az baj, azon változtass sürgősen. Mindennek van mértéke, és módja.
2015. jan. 19. 19:13
 13/32 A kérdező kommentje:

ma 19.06

Köszönöm, hogy te megértesz engem. Én tudom hogy nagyon sok feleség tar még nálam is szorosabb kapcsolatot az anyukájával. De az én feleségem nem ért meg engem.

2015. jan. 19. 19:16
 14/32 anonim ***** válasza:
93%

Én is gyakran beszélek a szüleimmel, szerintem ezzel nem feltétlen van probléma. (Bár nem értem, hogy miről beszélgettek ennyit..feltételezem, hogy a napi 2-3 sem 5-5 perces beszélgetéseket jelent.)

Viszont az, hogy van egy feleséged és egy fiad(!!!!), te pedig a szüleidnél töltöd a hétvégéd egyik napját..

Olyankor a fiad és a feleséged otthon csücsül? Vagy ezt hogy kéne elképzelni?

És a fiaddal mikor játszol? Az egész hétvégéből lényegében csak a szombat vasárnap van, amikor ténylegesen együtt lehet a család, hiszen hétköznap munka és iskola/óvoda/bölcsi van.

Nálunk is havi program, hogy meglátogatjuk a szüleimet...egyszer!! (egy teljes hétvégén közösen a családdal)

2015. jan. 19. 19:17
 15/32 anonim ***** válasza:
81%
Kamu. Szoktam látni a válaszaid kedves kérdező, nem ilyen vagy. Egy délelőtti kérdés ihlette a kérdésed...
 16/32 anonim ***** válasza:
61%
*egész hétből
 17/32 anonim ***** válasza:
74%
inkább az a kérdés, a feleség meg a gyerek miért nem mennek veled?
2015. jan. 19. 19:19
 18/32 anonim ***** válasza:
85%

Öö Kérdező, nem mindegy, hogy nálunk, válaszolóknál mi van, ha a feleségednek nem jó úgy a helyzet, ahogy van? Ha itt mindenki veled értene egyet, attól még a feleséged boldogtalan marad, kevés marad neki az idő, amit vele töltesz. "Normál" esetben a házasságkor egy új család alakul, és a férjnek a felesége, a feleségnek pedig a férj lesz a legfontosabb ember az életében. Van, akinek erre nincs szüksége, de úgy tűnik, a feleségednek igen.

Ott, ahol a másiknak erre szüksége van, előbb-utóbb megsínyli a kapcsolat, ha mindkét fél nem válik le a szüleiről. Ha a helyedben lennék, én megbeszélném vele, hogy mit tartana egy jó kompromisszumos megoldásnak, ami még számodra is elfogadható. Lehet, hogy nem is kellene neki hozzá sok, csak egy picivel több figyelem, vagy ha csak fél napot töltenél hétvégente a szüleidnél, a többit pedig az új, saját családodnál.

Nagy dolog egyébként, hogy jóban vagy a szüleiddel, és a jó kapcsolatot érdemes is megtartani, de lehet, hogy más, vagy módosított formában úgy, hogy az a feleségednek feleljen meg. A feleségednek a leírásod alapján szüksge lehet rá, hogy jobban érezze, hogy ő, és a gyermeketek neked a legfontosabb, és csak utána jön minden más, beleértve a szüleidet is.5r

2015. jan. 19. 19:25
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is fura, mármint hogy ennyire nem bírtok meglenni egymás nélkül édesanyáddal. Én hetente-két hetente beszélek apukámmal mondjuk fél-1 órát, a férjem is mondjuk hetente. De miért kell naponta? és még ennek ellenére 1 egész napot ott vagy hétvégén, amikor tényleg a családdal lehetnél. Miért nem mész át egyik délután, vagy csak két hetente. Nekem nem kellene ilyen "férfi".
2015. jan. 19. 19:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

A feleségednek igaza van, ez szerintem is túlzás.

Fordítsuk meg a helyzetet. Ő megy minden hétvégén 1 napra a szüleihez? Ő beszél napi 3-szor a szüleivel? Ha nem, te hogy éreznéd magad, hogy amikor végre együtt tudna lenni a család 2 napot, akkor egyedül lelép a szüleihez? Te hogy éreznéd magadat, amikor hazaérsz fáradtan munka után, és ő nem szeretettel vár rád, hanem kényelmesen trécsel a kanapén telefonon az anyukájával egy fél órán át? Hát szerintem neked is lekopna a mosoly az arcodról.

Én nagyon-nagyon szeretem az anyósomékat, de kiverném a férjem kezéből telefont, ha napi szinten ennyire a szülein lógna, és szóvátenném, ha minden hétvégén nélkülünk akarna eltűnni. A minimum, hogy előre megbeszéljük mikor megyünk át (mindannyian), vagy hogy egyáltalán belefér-e a heti programba, mert néha nem.

2015. jan. 19. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!