Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek meg? Egyszeruen megbolondulok a ferjem mellett?
Szerintem egyedül a szüleid tudnak neked úgy segíteni, hogy nem leszel a terhükre. Hiszen ott lesz az unoka is. 4 szoba pont elég "3 családnak" átmenetileg. Ahogy írtad, le kéne lépned. A fickó nem fog változni, ha mindent magasról le...
Aztán legyél határozott és álj készen arra is, hogy nem akar majd engedni, vagy ígérget. Legyél kemény. Aztán majd anyukádéknál sírhatsz, ha fáj. De neki ne mutasd. Egyedül nem lehet gyereket nevelni és fenntartani egy háztartást zsebpénzből.
szia!
"telket kaptunk de nem a nevunkre, mi epitettuk fel"
Itt kezdődnek a bajok... ebbe nem lett volna szabad belemenni.Tudom késő bánat, meg már biztos tanultál belőle.
Én is azt javaslom amit előttem többen, költözz a kicsivel a szüleidhez, tudod sok jó ember kis helyen is elfér !
Nekem haverom 14-15 éves koráig egy szobában lakott a szüleivel meg a hugával!
Semmi gond nem volt mindent meg lehet oldani, de ne hagyd hogy odáig fajuljanak a dolgok, amit már más is írt hogy esetleg megver vagy ilyesmi. Neked kell lépned , ő nem fog megváltozni! Ezt tudatosítsd magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!