Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok 35 év házasság után?
El hàt.
Minek keserítenèm meg a tovàbbiakban az èletem.
El hàt.
Minek keserítenèm meg a tovàbbiakban a férjem èletét.
A megbeszélésen már 1000x túlvannak.
A szüleimről van szó egyébként.
Nagyon szeretik egymást, régen is nagyon szerették, 20 évesen házasodtak össze, és még mindig "fiatalok" ehhez az élethez...anyukám szerintem válna...de olyan problémák miatt, amik mindig jelen voltak a kapcsolatukban amióta az eszemet tudom, ő viszont nem így látja, de mások is látják ezt. Nagyon sok a sírás, veszekedés. Egyedül érzik magukat mind2en. Egymással.
Ha nem tudnánk helyrehozni a kapcsolatunkat akár mi ketten, akár esetleg párterápiával, akkor inkább elválnék, mintsem állandó veszekedések közepette éljek, és egyedül érezzem magam a házastársam mellett.
Biztos nem adnám fel könnyen, de reálisan nézve azt gondolnám, hogy ha évtizedek óta így élünk egymással, és eddig nem tudtunk vagy nem akartunk változtatni, akkor ez a helyzet magától nem fog a nagyobb harmónia irányába változni, és a párommal szemben sem tisztességes, hogy így élje le az életét - nem velem, hanem mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!