Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megsértette a személyiségi jogomat hogy lökdösött. Feljelentést tettem, ezért milyen büntetést kaphat?
Vazzeee...törvényszöveget lepontozni??? :-D
Nincs több kérdésem!
73%, hiába másolsz be törvényt, ha annak köze nincs ehhez...
nem sértette meg se a testi épségét, se az egészségét. Semmi baja nem lett ugyanis...
Ha te ezt ennyi infó alapján el tudod dönteni, akkor le a kalapom...
:-)
Ugyanis ennyiből nem lehet semmit megállapítani!
Szerintem sincs értelme gépelt oldalas törvénycikkeket bemásolni, amiről mégcsak nem is egyértelmű, hogy a kérdezőre vonatkoznak. De ez még mindig hasznosabb volt, mint a hozzászólások 95%-a.
Egyébként laikusként egy valamit megtanultam a jogról, hogy hiába olvasunk el nemhogy egyetlen paragrafust, de egy egész törvényt is. A szavak gyakran nem ugyanazt jelentik a köznyelvben mint a jogszabályban. Az összes kapcsolódó jogszabályt is ismerni kell, hogy értsd, és ne félreértsd.
Nem a személyiségi jogaidat sértette meg, de nem ez a lényeg.
Mivel nincs bizonyítékod, sok mindenre nem számíthatsz.
AMúgy engem 1x próbálna meg valaki lökdösni, a helyzettől függően vagy ő repül azonnal vagy én lépek le.
Neked is ezt javaslom. Én nem szeretnék egy ilyen alakkal élni.
"A férjem megsértette a személyiségi jogomat hogy lökdösött..."
Mivel pont a lényeget "elfelejtetted" leírni, ezért csupán találgatni lehet, hogy minden valószínűség szerint NEM úgy kezdődött a dolog, hogy elkezdett lökdösni?!
Pl. hazaállított és rajta kapott, amint éppen megnyergelted a szeretődet.
Erre ő ahelyett, hogy megküldött volna, csupán lökdösött?
Erre te feljelentetted...
Bármi is történik, rajtakapás, akármi, csak primitív emberek intézik el erőszakkal.
És igen, a kérdező is az. Normális, kulturált nő eleve nem így ír ki egy kérdést.
A környezetemben a közelmúltban volt több válás megcsalás miatt, hol a nő lépett félre, hol a férfi. Viszont erőszak, "lökdösődés", és hasonló low színvonal sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!