Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel minden nőt lecserél a férje egy fiatalabbra?
El lehet ezt egyáltalán kerülni valahogy?
Csak mert itt rengeteg az olyan kérdés, hogy a 30-as pasi meglép egy 16-17 évessel.
Nálunk annyira még nem aktuális a dolog, én 21 vagyok (alig 16-nak nézek ki, szóval pipi még) a párom 28, de 2-3 év múlva én is kezdhetek aggódni, hogy jön egy festett tinifruska, és ennyit a kapcsolatunkról?
Mit lehet tenni, hogy ez ne következzen be?
Szerintem ez csak a gazdagabb pasiknál van így. Meg 1-2 jó pasinál akit befűz egy fiatal csaj a munkahelyén és borítja miatta a családját.
Egyébként meg 7-el fiatalabb vagy a párodnál nem hiszem, hogy váltani fog. Az én párom nőként 5 évvel idősebb nekem ha csak az évet nézzük több okom lenne rá. Aki pasinak van esze maximum szeretőnek tart fiatal csajt :-) Élni sokkal jobb egy tapasztalttal.
"Csak mert itt rengeteg az olyan kérdés, hogy a 30-as pasi meglép egy 16-17 évessel."
Mert arról mégsem tehetek fel kérdést, hogy miért nem cserél már le a pasim? Nyilván az panaszkodik itt, aki érintett volt már ilyen dologban, akinek normális párja van, az nem tesz fel kérdést.
Nem, nekem 50/F -ként eszemben sincs lecserélni a 34/N "öregecskedő" zasszonyt:) - igaz, a mienk a rémképed szerinti 17/33 -mal kezdődött anno, de én akkor nem "lecseréltem", hanem évek óta egyedülálló voltam.
Bár Ő is megkérdezte ugyanezt tőlem, mint Te, kérdező:)) - de Ő legalább tőlem kérdezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!