Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok nem normális, vagy a férjemmel van a baj?
Utolsó előtti válaszoló: igazad van, valóban nem először jön elő a probléma. De nyilván három gyerkőccel az ember a megoldást keresi és sok mindent lenyel. De ez a mai már nekem is sok volt. Azt gondoltam, a lehető legtöbbet adom neki azzal, hogy megbízom a döntésében és hogy nem a pénz a fontos, hanem az, hogy ő jól érezze magát a bőrében. Nos, ismét jól mellényúltam. :-/
És igen, kedves utolsó, neked is igazad van. De persze a férjem ezt másként látja. Tényleg csak azért tettem fel a kérdést, mert néha már úgy érzem, becsavarodtam, mert egészen másként látom a dolgokat, mint ő és mindig el is mondja, hogy sajnos velem van a baj.
Férjed sajnos nem elég okkos.
Pénzt tud csinálni de ennyi.
Egyikőtökkel sincs "baj". Mások vagytok, mások az értékrendetek.
Te folyamatosan alá rendeled magad mert szereted őt. Ő meg nem veszi észre, hogy ez tőled mekkora áldozat. Azt gondolja, hogy ez normális. Gondolom ilyen a családi háttere is.
Ha szeret és fontos vagy számára (pont ahogy neked ő) akkor odafigyel rád és változtat magán hiszen neki fontos vagy. Ha csak magával foglalkozik akkor ezek után is pont úgy le fog sz@rni ahogy eddig.
Te eldöntheted, hogy gyávaságból nyeled és a gyerekeidnek is ezt a mintát tanítod meg vagy változtatsz.
Simán lehet, hogy az ő fejében még nem kapcsolódott fel,a lámpa és ezért veszi az egész hozzáállásodat természetesnek.
Neki eddig nem tünt fel a munkád te meg eddig nem nyitottad ki a szádat. Zsák a foltját.
Ha szeret, fontos vagy neki akkor fog változni. Jó könyvek vannak erre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!