Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Miért igénylitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért igénylitek a feleségetek mellett azt, hogy örömlányhoz is eljárjatok?

Figyelt kérdés
Férjemnek beleolvastam az email-jébe és már nem először látom, hogy örömlányokkal levelezik. 6 és fél éve vagyunk együtt és az igaz, hogy már nem olyan szenvedélyesek a szeretkezéseink, mint régen, de igyekszem neki (majdnem) mindent megadni a szexben. Análra nem vagyok hajlandó, de orális szex az mindig van és azt mondja, hogy világbajnok vagyok az orális szexben. Hetente 2-szer szeretkezünk, tehát nem hanyagolom el. Az érdekelne, hogy mi visz egy férfit az örömlányokhoz? Érez bűntudatot ilyenkor? - mert a férjemen nem látom, hogy valami bántaná. Elsősorban férfiak véleményét várom!

2015. jan. 13. 05:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is volt egy exem aki prostizott, es azert mert unalmas voltam neki. Mar nem dobta fel hogy ugyanazt a not latja minden este, szerinte mindenki elunja a masikat egy ido utan es kell a valtozatossag. En ezzel nem ertettem egyet, ugyhogy 7 ev utan otthagytam. Persze utolag hozzatette, hogy erzelmileg soha nem csalt meg. Lehet szeret a ferjed, de mas az ertekrendetek es ha levelezik prostikkal, akkor talalkozik is.
2015. jan. 13. 07:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi naponta max masnap szexelunk. Szoktunk szerepjatekozni is. Szerintem kis kalandra vagyik a ferjed. Valakire akit elcsabit. Hagyd hogy elcsabitson. Szerepjatek mindig bejon.
2015. jan. 13. 08:53
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Csak levelezik a prostikkal, na persze...

Indulj ki abból, h jár is hozzájuk (ha valamiért még tényleg nem tette meg, csak idő kérdése).

2015. jan. 13. 08:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a te férjedre jellemző, hogy miért, azt a saját életetekben kellene megfejteni. Egyrészt gondolom az sem felemelő számára, hogy úgy szeretkeztek, hogy a szomszéd szobába az anyósa alszik. Másrészt ahogy írod is, számodra nem jó ez, így szeretkezni. Namármost ez biztosan kiütközik rajtad, a férjed ezt érzi. Természetesen erre nem az lenne a megoldás, hogy örömlányokhoz jár, sőt még csak az sem, hogy levelezik velük, de alapjaiban kellene átértékelni a kapcsolatotokat, mert mindkettőtökkel gond van.
2015. jan. 13. 12:23
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem csak levelezik velük, hanem kérdezgeti tőlük, hogy mit vállalnak és mennyiért.
2015. jan. 13. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne sértsd meg a férfi nemet azzal, hogy rájuk fogod, olyan igénytelenek, mint a férjed.
2015. jan. 13. 16:20
 17/22 anonim ***** válasza:
6%

Na, ha a kérdezgetésnél tart, akkor sokat nem járt még arra, - Pesten 10 ezer a félóra (1 menet) és 15 ezer az egy óra (2).

Anált meg meghirdetik előre, hogy igen, vagy nem (méretfüggő)....

Amikor volt feleségen, és jól voltunk ezrembe se jutott ilyesmi, amikor nem jól voltunk - egyszer éppen a kevés szex miatt, akkor volt másik nőm, de nem prosti.

Az később volt kétszer, amikor már elváltunk... Q kiábrándító mellesleg, - de az más kérdés. Majd rájön ő is, ha belevág.

Viszont, ha ilyenről ábrándozik, akkor gondolom kevesli a heti kettőt, én is kevesellném, 60 évesen.

2015. jan. 13. 17:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Heti 2 szex szerintem kevés, főleg egy férfinak.
2015. jan. 13. 19:36
 19/22 yoda1990 válasza:
71%
Hány évesek vagytok? 10? Ne haragudj, de egy felnött ember gondolkozik amíg nem talál megoldást. Anyuka a szomszéd szobába? Nem muszály a szobába szexelni. Menjetek el sétálni oda ahol a madár se jár... Fürodjetek/Zuhanyozzatok együtt, közbe meg... Csinálj olyat amit nem szoktál. Támadd le. Változtass. És mindenképp több szex! Vedd rá magad a több szexre pár hétig és utánna ellenőrizd újra az e-mailjait.
2015. jan. 15. 11:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm az ötleteket. Nem mindegyik megvalósítható (tél van nem mehetünk ki a szabadba, fürdőben sem szexelhetünk, mert ránk nyit anyukám), de a többi jó lehetőségnek tűnik.
2015. jan. 16. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!