Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne neketek is? Ha meg emlitené de még azt se mondaná cseszd meg köszönöm hogy vagy nekem? Tegnap volt hogy 6 éve vagyunk együtt . Jo jo nem házassági évfordulo de nagyon szarul esett
Bocsi de nekem már herótom van ezektől az ünneplős meg megköszönömös napoktól, amiket az élet, meg a média belénk diktál. Minden alkalomra ajándék, mert ha nem akkor összedől a világ.Meg ha valaki elfelejti azt a bizonyos nevezetes napot akkor halált érdemel.pfff
Szerintem az a fontos hogy jóban rosszban a társunk mellett álljunk, és örömteliek legyenek a mindennapjaink. Nem az hogy mit veszek neki, meg mit mondok neki aznap, mert mi van akkor ha pont 6 éve azon a napon stb. kit érdekel??? Mindennap úgy teljen el hogy érezze a párom hogy szeretem, és én is érezzem hogy ő szeret, nem az hogy holmi napokon hej de felköszöntjük a másikat, 2 nap múlva meg fasírt van mert minden kis apróságon összekapunk. 32 f
"Egyébként többek között ez is különbség a házasság és az együttélés között. A házasságnak van évfordulója, az első randevú/csók/szex vagy összeköltözés időpontját a férfiak 99%-a nem tartja számon és nem is tartja fontosnak."
Ha tudnád, hány nő kesereg a környezetemben azon, hogy a férje nem tartja számon a házassági évfordulóját... :D Aki emlékszik rá, az a többi évfordulót is számon tartja, legfeljebb már nem ünnepli, de attól még tudja, mikor volt.
az én férjem teljesen képtelen bármiféle dátumot megjegyezni, de legalább tudja magáról. Ezért megkérte a legjobb barátját, hogy az évforduló előtti napon küldjön neki sms-t, hogy figyelmeztesse.
véletlenül tudtam meg, jót nevettem rajta. nekem ez már a törődés kategóriába esik, mert tudja, hogy nekem jól esik ha köszöntjük egymást, tudja, hogy én nem hagyom ki és ő sem akar lemaradni mert akkor hülyén érezné magát, ezért ezt találta ki. :D
Nekem nem okozna gondot,pedig én nő vagyok:)
Fel a fejjel,nem olyan nagy tragédia!
Nekunk par nap es itt az elso evfordulo. Parom tisztaban van vele, mar egyutt otleteltuk, vajon mit is tudunk majd csinalni. Fogalmam sincs, hogy hogy alakul majd, megha nem is lesz sok extra, orulok, mert tudom, hg tudja.
Amugy nem tudom, mi tortenhetett veletek. Hat ev utan tan nekem is szarul esne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!