Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhamarkodott lenne házasodni még így is? Miért nem akar? Nincs biztos munkánk, közös barátunk velünk él a lakbér miatt DE! (többi lenn)
Gimiben 0. osztályosak voltunk mindketten így csak 20 évesen kezdtük az egyetemet. Ráadásul orvosira járunk ami 6 év! Rögtön az egyetem első évében összejöttünk, így már 3 és fél éve járunk együtt. :) Abban egyetértünk,hogy ideje lenne a házasságnak, mert annyira jó köztünk a kapcsolat és 23-24 évesek vagyunk, így a korunk is teljesen ideális házzassághoz. Viszont ami miatt ő még nem akar házasodni: Diákmunkáink vannak, mert egyetem miatt, csak az fér bele az időnkbe. Így nincs biztos állásunk még. Ergo, kevés a pénzünk. Van egy albérletünk aminek az egyik szobájában egy haverunk lakik, muszáj a költségek miatt.
Szerintetek elhamarkodott lenne a házasság? Egy házasságban úgymond kötelező, hogy csak 2-en éljenek együtt, amíg nincs gyerek? (Gyereket természetesen még semmiképp sem akarunk.)
hasonló helyzetben vagyunk, csak már pár évvel fiatalabb verzióban. 21 évesek vagyunk, párom harmadéves az orvosin, én idén fejezem be az alapképzést, aztán mester. tehát neki még 3 év, nekem 2 ezen kívül. ő hétvégente éjszaka dolgozik, amiből egész jól keres, én idén nem, de amúgy vendéglátóztam eddig, szóval nekünk is kb. arra van pénzünk, hogy legyünk. a különbség a "saját" lakás, vagyis párom kapott egyet a szüleitől, bár mivel nem az ő nevén van, ezért ezt sem érzem olyan biztosnak. (apuka nem igazán csíp, félek h egyszer bekattan és kipakoltat.)
mi azt beszéltük, hogy ha nekem lesz fix állásom, és tudunk félrerakni, majd akkor. idén diploma után megpróbálok vhol elhelyezkedni, aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!