Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhamarkodott lenne házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhamarkodott lenne házasodni még így is? Miért nem akar? Nincs biztos munkánk, közös barátunk velünk él a lakbér miatt DE! (többi lenn)

Figyelt kérdés

Gimiben 0. osztályosak voltunk mindketten így csak 20 évesen kezdtük az egyetemet. Ráadásul orvosira járunk ami 6 év! Rögtön az egyetem első évében összejöttünk, így már 3 és fél éve járunk együtt. :) Abban egyetértünk,hogy ideje lenne a házasságnak, mert annyira jó köztünk a kapcsolat és 23-24 évesek vagyunk, így a korunk is teljesen ideális házzassághoz. Viszont ami miatt ő még nem akar házasodni: Diákmunkáink vannak, mert egyetem miatt, csak az fér bele az időnkbe. Így nincs biztos állásunk még. Ergo, kevés a pénzünk. Van egy albérletünk aminek az egyik szobájában egy haverunk lakik, muszáj a költségek miatt.

Szerintetek elhamarkodott lenne a házasság? Egy házasságban úgymond kötelező, hogy csak 2-en éljenek együtt, amíg nincs gyerek? (Gyereket természetesen még semmiképp sem akarunk.)

2015. jan. 10. 07:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

hasonló helyzetben vagyunk, csak már pár évvel fiatalabb verzióban. 21 évesek vagyunk, párom harmadéves az orvosin, én idén fejezem be az alapképzést, aztán mester. tehát neki még 3 év, nekem 2 ezen kívül. ő hétvégente éjszaka dolgozik, amiből egész jól keres, én idén nem, de amúgy vendéglátóztam eddig, szóval nekünk is kb. arra van pénzünk, hogy legyünk. a különbség a "saját" lakás, vagyis párom kapott egyet a szüleitől, bár mivel nem az ő nevén van, ezért ezt sem érzem olyan biztosnak. (apuka nem igazán csíp, félek h egyszer bekattan és kipakoltat.)

mi azt beszéltük, hogy ha nekem lesz fix állásom, és tudunk félrerakni, majd akkor. idén diploma után megpróbálok vhol elhelyezkedni, aztán meglátjuk.

2015. jan. 10. 13:02
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ilyen helyzetben nem fontos az esküvő. Ha a párom megkérné a kezem, igent mondanék, de nem várnám el hogy azonnal összeházasodjunk. AMúgy is azt sokkal jobb mondani hogy ő a vőlegényem/menyasszonyom.
2015. jan. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!