Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy lány, aki hozzászokott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány, aki hozzászokott a pénzhez, meg tudná szokni egy házasságban, ha nem mindig lenne?

Figyelt kérdés

Tehát mindig megszokta, hogy van, mert a családja szponzorálja vagy kap valami nagyobb összeget és gyűjtöget, mindig van legalább félmillió a számláján, amihez tud nyúlni. Azt mondja, ha nincs semmi, akkor teljesen kétségbeesik.

Mennyire tud megváltozni akkor, ha a másik fél nem ezt szokta meg és előfordul majd, hogy nem lesznek nagyobb összegek a számláján?

2015. jan. 7. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem támogathatják még pluszban a szülei, ha már összeházasodtak? Ha nekik nem okoz gondot a támogatás, a lány is megteszi, amit tud, akkor miért baj az? Nekem sincs pénzem, de gyakran érzem azt, hogy az emberek nem látnak túl az irigységükön. Ha egy családnak sok pénze van, nem okos semmi kárt vagy megerőltetést nekik, hát had támogassák már később is a gyereküket. Ha lenne gyerekem és rengeteg pénzem, legyen ő 40 én meg 60, ha tudok igenis segítek neki, biztosítom a jó létét, ha magától nem megy. Attól, hogy a férje esetleg szegény, nem kell szegénységben élniük, mikor én tudok segíteni..
2015. jan. 7. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez nagyban egyénfüggő! Van aki igen és van aki nem! Neked kell annyira kiismerned a lányt, hogy válaszolhass magadnak.

Lehet sokan azt válaszolják, hogy nem tudná megszokni, de itt sem lehet azért általánosítani mert mindig akadnak kivételek akik meg tudnák szokni.

2015. jan. 7. 20:34
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vagyok gazdag, de azt mondom: csak félmillió?

Hozzá vagyok szokva a pénzhez, de nem vagyok tétlen cicababa. Hozzá vagyok ahhoz is szokva, hogy dolgozom érte. Nem értem, hogy miért ne lenne nagyobb összeg a számlán? Eltapsolod? Vagy mi? Úgy gyűlik a pénz a számlán, ha nem költöd.

Nem kell rögtön leírni mindenkit, akinek pénze van.

2015. jan. 7. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

13

Kérdezz már meg egy minimálbéren tengődő, gyerekes családot, hogy miért nincsen pénz a számlájukon!

Nyilván mert eltapsolják!

Attól, hogy Te kitűnő tanuló voltál, jó iskolát végeztél, jelenleg keményen megdolgozol a pénzedért egy jó melóhelyen ahol a havi nettód a fél millához közelít és szingli vagy gyerekek nélkül, még lehetnek nálad rosszabb sorsban élők akiknek biza nem, hogy nincs a számlájukon, de örülnek ha a hónap végéig nem fagynak halálra és halnak éhen.

Szóval nem kéne egyből nekiesni a kérdezőnek, hogy miért nincs pénze! A kérdése amúgy sem az volt!

2015. jan. 7. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem voltam kitűnő és nem végeztem jó iskolát. Sőt, egyetemre sem jártam.

Nem estem neki, hogy miért nincs pénze. Azt kérdeztem, hogy ha a barátnőjének van pénze, és összeházasodnának, miért fogyna el hirtelen az egész?

2015. jan. 7. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim meglehetősen gazdagok, vállalkozásuk van. Gyerekként gyakorlatilag megkaptunk mindent amire vágytunk, mikor jogosítványunk lett a testvéreimmel, kaptunk autót stb. Viszont arra is megtanítottak, hogy nem minden a pénz. 21 évesen az egyetem elvégzése után megismerkedtem a most már vőlegényemmel, rá 1 évre össze is költöztünk. Jelentősen kevesebb pénzből élünk, mint ahogyan azt előtte mondhatni megszoktam. De semmiféle problémám/problémánk nem adódott ebből. Van x összeg, abból kell gazdálkodni, spórolni ha nagyobb dolgot szeretnénk venni, mert hiába kaptam meg anno mindent, tudom, hogy a pénzért és a jó életért meg kell dolgozni. Nem volt nekem érvágás, hogy innentől nem tehetem meg, hogy havi szinten új ruhákat vegyek, vagy arra költsek amire csak akarok. Szerintem neveltetés kérdése is. Rajtam és a testvéreimen sohasem látszott, hogy milyen családból jövünk, sosem a pénz alapján mértük az embereket, és a párválasztásunkban sem befolyásolt ez minket sosem, hogy kinek mennyi van, vagy éppen mije van. Míg otthon éltem a szülőkkel, akkor ugyanúgy megvettük a kínai cipőt, és ruhát is, sosem éreztem cikinek. Ahogyan most sem.
2015. jan. 8. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tudnám, amíg nem álltam a saját lábamra, addig szerencsére támogattak a szüleim, viszont ahogy dolgozni kezdtem már én teremtettem elő magamnak azt, amit előtte a szüleim biztosítottak. Mindig van tartalékom, amihez nyúlhatok, el tudok menni utazni úgy, mint előtte, és ugyanolyan minőségi termékeket tudok megvásárolni, mint régen, csak ma már a szüleim segítsége nélkül. Mivel erre én fiatal nőként képes vagyok, én elvárom, hogy egy ilyen szintet a párom is biztosítson magának, és akkor ketten együtt már nem lesznek problémáink. Azt nem vállalnám, hogy én tartsam el őt, és le kelljen adni az igényeimből. Persze az, ha valaki átmenetileg munkanélküli, az más kérdés. De számomra imponáló, ha valakinek olyan szakmája van, amivel nem jellemző, hogy hosszas munkanélküliségre kényszerülne.
2015. jan. 8. 16:54
 18/18 anonim válasza:
Szia! Én úgy gondolom jobban megkellene ismerned ezt a lányt. Úgy látom a kérdésed alapján, hogy nem ismered őt eléggé. Költözzetek össze éljetek együtt 2-3 évig ez idő alatt megfogod kapni a kérdésedre a választ.
2015. jan. 9. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!