Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltartott nőnek semmihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott nőnek semmihez sincs joga?

Figyelt kérdés

Itt olvasni folyton, hogy a háztartásbeli nők és a munkanélküliek mennyivel kevesebbet érnek dolgozó társaiknál, meg hogy nincs joguk a férjük pénzéhez.

Itt már olyan válaszokkal is találkozni, hogy egyen kevesebbet, meg hogy jut eszébe kozmetikumokra (sampon és tusfürdő) költeni?

Tényleg olyan lenézendő, ha valaki nem önszántából kukul otthon, hanem munkát keres vagy netán tanul, és ellátja az egész háztartást?

2015. jan. 6. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

20: pesten ez a recept:

menj el a tecsóba, vedd meg a fagyasztott csirket, zöldséget és kész vagy rendeld meg onlin és kihozzák ....

meg a mosás, mikor ezzel jön valaki...azta, nem a patakhoz járunk!!!!

2015. jan. 7. 13:38
 22/25 anonim ***** válasza:
39%
Jó, hát a mosás az már tényleg nem egy nagy kunszt sem városon, sem falun.
2015. jan. 7. 13:40
 23/25 anonim ***** válasza:
39%
Hát azért azt sem hiszem el, hogy falun minden egyes nap csirkét meg disznót vágnak, szóval ne túlozzunk...
2015. jan. 7. 14:49
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Persze, nem minden nap. De azért egy nagy portás, kertes háznál, sok állattal, egy kis kukoricással, miegymással, szinte mindig akad tennivaló bőven. Főleg öreg háznál, ahol jobb időben szinte állandóan akad valami javítgatni való is.

Tehát semmiképp nem napi fél óra munka az egész, főleg tavasszal, nyáron, ősszel.

Tényleg lehet, hogy vannak szuperemberek, de azért az átlagember el tud benne fáradni. Én csináltam munka mellett, meg akkor is, amikor nem volt munkám, munka mellett elfáradtam azért estére rendesen, de ha épp nem volt munkahelyem, akkor is mindig akadt tennivalóm, persze akkor azért több szabadidővel.... és mikor épp dolgoztam, a kettő közül az irodai munka volt a kellemesebb, mint utána a kukoricatörés. Szóval nem akarom én felmagasztalni, de azért teljesen lebecsülni az otthoni munkát sem kell.

2015. jan. 7. 15:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Látom itt azért itt is sikerült a 15ös hszemet leszavazni. Remélem most a mai napra kiélvezkedte magát azaz a idióta, aki így tett!
2015. jan. 7. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!