Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a férjeteknek lenne egy olyan dilije, fétise, ami nektek nem igazán jön be?
Engem egyáltalán nem izgat fel ez a dolog, néha semleges, néha undorít, néha untat. Őt viszont kb csak ezzel lehet igazán, felizgatni, de ezzel nagyon. Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Megcsinálnátok amit szeretne, csak, hogy neki jó legyen?
Kérlek, azt ne mondjátok, hogy váljunk el, mert nyilván nem fogunk emiatt elválni, nagyon szeretjük egymást.
Amúgy nem valami nagyon pervez dologra kell gondolni, inkább szokatlan és furcsa, hogy valakit ez izgat, és nem is okozunk fájdalmat egyásnak.
Ez még nem olyan nagy ügy :)
Durvábbra számítottam :)
Szamárság, a pasik nagy részének egy szép női köldök erotikus. Egyes nézetek szerint a női nemi szerv nyílásához való enyhe hasonlatossága miatt van így. Nem véletlen találták ki a hastáncot, meg pár ezer évenként a köldököt megmutató ruhákat.
Már épp be akartam írni, hogy nekem nem lenne oké, ha mindig csak egyvalamit lehetne csinálni, pláne ha az engem nem vonz. Mert hát a kölcsönösség a fontos, és nem ideális, ha a szex mindig csak az egyik fél igényeinek rendelődik alá.
De ez annyira csekély horderejű dolog, hogy szerintem nem kell belőle nagy problémát csinálni. Ennyi belefér, hiszen -és itt most pozitív előjellel: a kölcsönösség fontos, és ha ilyen egyszerűen kezelhető az igény, akkor azt azért figyelembe kell venni.
Vannak olyan fétisek, amiben nem tudnék parner lenni, de ezzel nem lenne semmi bajom. Ha egyszer ennyire erogén zóna a köldöke, szívesen kényeztetném ott is, ha ez neki örömet okoz. :-)
Fordítva nem tudom, hogy mi lenne belőle - valószínűleg jó nagy ficánkolás, mert én ott is nagyon csikis vagyok.
Hát, szerintem a köldök akkor már inkább hasonlít segglyukra, mint vaginára, de kinek a pap...
Lehet, hogy szeretné, ha az ánuszát ingerelnéd. Az normálisabb, mint a köldök.
Hát ha a székletét szeretné szétkenni rajtam szeretkezés előtt, vagy fordítva kérné, akkor ezt a kérését megtagadnám.
Nem vizelném le és nem hánynám le, nem vagdosnám késsel és nem fürödnék vele szűzlányok vérében. Törvénybe ütköző dolgot sem tennék meg.
Hosszú a lista mit nem tennék, de a köldökpiszka nincs rajta.
Néha örülnék amúgy ha előállna valami szokatlan ötlettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!