Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogosan haragszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragszom a páromra?

Figyelt kérdés
Párom azt a hülye szokása, hogy sötétben alszik. Èn már többször is kértem, hogy ne húzza le a redőnyt mert zavar a sötét. Erre azt mondta, hogy ő meg nem hajlandó "világosban" aludni. Mit csináljak?
2015. jan. 3. 18:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
LOL Létezik olyan, hogy elemlámpa, és oda lehet tenni az ágy mellé.
2015. jan. 3. 20:03
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem ha beszűrődik a fény. Nekünk a konyha van a hálószoba mellett, ott nem szoktam leengedni a redőnyt és a szobában nyitva hagyom az ajtót, így beszűrődik elég fény. Egyébként a párom is tök sötétben szeret aludni, de ez még őt sem zavarja.
2015. jan. 3. 20:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ó te jó ég! Ezért haragudni felesleges energiapazarlás. A párod mellett szerintem jobb érvek szólnak, mert az nem csak SZÁMÁRA jó, hogy éjjel a melatonin termelődik a sötétben meg minden, hanem NEKED IS jót tenne. A te "fénymániád" pedig csak önös érdek, mert nem tudsz kiigazodni a saját lakásodon. Ha annyira zavar a sötét, én is egy konnektorba dugható éjjelifényt javaslok, vagy hogy a telefonnal világíts míg kimész.
2015. jan. 3. 20:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Kb. 400-800 forintért tudsz venni elemlámpát. A 95 éves nagyapámnak érdekes van annyi esze, hogy az éjjeli szekrényén tartja.
2015. jan. 3. 21:02
 25/29 Költőnő? ***** válasza:
92%

Komolyan ez az indok, h ha éjjel felkelsz nem tudsz tájékozódni ?!

KOMOLYAN ??!

Basszus Xddddd

eddig h tudtál önállóan LÉTEZNI? Xd

2015. jan. 3. 21:10
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem emlékszel, mi hol van a saját szobátokban, még mindig figyelmesebb dolog felkapcsolni egy olvasólámpát, ha ki kell menned, mint hogy egész éjjel nem hagyod aludni a párodat, mert hátha éjjel egy percre kell neked valami világítás. Még tapogatózni is lehet, nem muszáj orral előre menni az ismeretlenbe :D
2015. jan. 3. 21:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább arról van szó, hogy valamilyen okból kifolyólag (gyerekkori eset stb.) félsz a sötéttől, de talán ez még benned sem tudatosult.

A konnektorba dugott lámpa lehet erre megoldás, az még nem zavarja annyira a párod sem, és te sem leszel tök sötétben. Nekünk is van ilyen a nappaliban, azért vettük, hogy a vendégek éjjel tájékozódni tudjanak. Mi sötétben is el tudunk menni a wc-re, nem nagyon szoktuk használni a lámpácskát, ha nincs vendégünk.

2015. jan. 3. 23:29
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de ez tényleg vicces indok. Részedről.

Én bevallom, félek sötétben járkálni. Anno volt valamilyen élményem éjszaka, nem mondom hogy kísértetet láttam, mert magam sem hiszem, de ijesztő volt. Nagyon.

Azóta nem merek teljes sötétségben elaludni, de megoldom annyival a dolgot, hogy bekapcsolva hagyom a tévét, időzítőn. Általában mire elalszom, kikapcsol, a telefonom mellettem ha fény kéne, és így nem zavarok senkit.

Miért a pároddal veszekszel egy részéről teljesen jogos igényen?

2015. jan. 4. 01:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Én sem tudok aludni sötétben, szorongok. Most arra ne térjünk ki, miért, de ezen nem úgy változtat az ember, hogy kész, innentől kezdve nem foglalkozom vele.. A párom sötétben szeret aludni, de nincs baja a gyenge fénnyel, vagy részben lehúzott redőny mellett alszunk, vagy ledes éjszakai fényt használunk. A fejem mellett mindig van éjjeli lámpa. Meg lehet oldani, ha nem egymást akarjátok megváltoztatni.
2015. jan. 4. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!