Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ma is ugyanolyan szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma is ugyanolyan szerelmes vagyok a férjembe, mint amikor évekkel ezelőtt összejöttünk. Van valaki még így?

Figyelt kérdés

A férjemmel több mint öt éve vagyunk együtt, és úgy érzem, hogy az érzéseim szinte pontosan ugyanolyanok, mint kezdetben. Holott egy-két év alatt el kellett volna már múlni a lila ködnek. Pedig az életben egy alapvetően racionális, visszafogott nő vagyok. Nem arról van szó, hogy a férjemet egy tökéletes embernek látom, tudom, hogy persze neki is vannak hibái, de nekem ez pont így jó. És azt hiszen, ez kölcsönös. Mivel nem szeretnék csöpögősnek látszani, ezért nem akarom részletezni az érzéseimet, de engem is meglep, hogy ezek nem változtak.

Amire kíváncsi lennék, hogy vannak-e itt mások is hasonlóan? Biztos, hogy ennek valami nagy változás lesz egyszer a vége? Vagy ez így normális lehet?

2014. dec. 28. 00:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi 12 éve vagyunk együtt, és már nem vagyok folyamatosan szerelmes, de időről időre fellángol nála is, nálam is. Vicces egy kicsit. Egyébként nagyon-nagyon szeretem, nem tudnám nélküle elképzelni az életet. Biztos van, akinél sokáig fennmarad a szerelem, de én már nem érzem mindig azt a bizsergős, elpirulós, izgulós pillangózást. Ez inkább olyan nagyon mély, más.
2014. dec. 28. 12:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a hozzászólásoknak, ezek szerint nem egyediek az érzéseim. Az 1-es hozzászólónak annyit, hogy mivel most terhes vagyok, van még egy olyan érzés, amivel több: ez a hála. És nagyon örültem, hogy sokan olyanokat írtak le, amiket én is gyakran átérzek: hogy büszkén fogom a kezét, hogy percekig nézem, amíg alszik. Úgy látszik, aki boldog, az sokszor hasonlóan boldog.
2014. dec. 29. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!