Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, nálatok belefér az, ha a férjetek megfogja egy másik nő kezét, derekát? Betudnátok pusztán "udvariasságnak", kedvességnek?
76%-os, most már igazán befejezhetnéd. Leírtam, hogy nem fogok kisregényt írni, a kérdésemben benne van a lényeg, csak a kérdésre vártam választ, rajtad kívül ezt mindenki meg is értette. Ha nem tudsz ennyi infó alapján válaszolni rá, akkor ne tedd és lépj túl ezen a témán, felesleges ide írogatnod még 100 kommentet, akkor sem fogok többet leírni.
A többieknek köszönöm a választ!
Attól függ kiről van szó. Ha olyan barátról, akivel közvetlenebb a kapcsolata, akkor nem jelent semmi rosszat a dolog, bár az én férjem a lánybarátaival sem ilyen közvetlen. Nem is köszönnek egymásnak puszival sem. Ők így szokták meg.
De ha pl pusztán egy munkatársával lenne ilyen közvetlen az nem fér bele neki sem. Nem is bizalmaskodik senki mással így. Ha megölel valakit így, az vagy én vagyok, vagy más rokona, más nem.
Esetleg beleférhet szerintem, ha pl a hölgy valamiért szomorú volt, és megvigasztalta. De ennyi.
A kérdező mehet a levesbe...nem hajlandó leírni mi történt,de véleményt vár...spekulációkat ír mindenki.Ha leírná a pontos történetet talán pontos választ-véleményt kapna. Ennyi,nem érdemel többet.
OFF
Szellemileg visszamaradott vagy úgy látom.De ne rágj be ezen,nem tehetsz róla :)
El se olvasom,ha esetleg reagálnál,ne vergődj fölöslegesen kérlek.
Sziabia :D
20:31
Jó formában vagy?Miért nincs %.-od?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!