Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, nálatok belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, nálatok belefér az, ha a férjetek megfogja egy másik nő kezét, derekát? Betudnátok pusztán "udvariasságnak", kedvességnek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 16:26
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

76%-os, most már igazán befejezhetnéd. Leírtam, hogy nem fogok kisregényt írni, a kérdésemben benne van a lényeg, csak a kérdésre vártam választ, rajtad kívül ezt mindenki meg is értette. Ha nem tudsz ennyi infó alapján válaszolni rá, akkor ne tedd és lépj túl ezen a témán, felesleges ide írogatnod még 100 kommentet, akkor sem fogok többet leírni.

A többieknek köszönöm a választ!

2014. dec. 27. 22:12
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
Az utolsó nem én voltam, itthon se voltam ma délután. :D
2014. dec. 27. 23:54
 23/31 anonim ***** válasza:
67%

Attól függ kiről van szó. Ha olyan barátról, akivel közvetlenebb a kapcsolata, akkor nem jelent semmi rosszat a dolog, bár az én férjem a lánybarátaival sem ilyen közvetlen. Nem is köszönnek egymásnak puszival sem. Ők így szokták meg.

De ha pl pusztán egy munkatársával lenne ilyen közvetlen az nem fér bele neki sem. Nem is bizalmaskodik senki mással így. Ha megölel valakit így, az vagy én vagyok, vagy más rokona, más nem.

Esetleg beleférhet szerintem, ha pl a hölgy valamiért szomorú volt, és megvigasztalta. De ennyi.

2014. dec. 28. 02:14
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem vigasztalásból taperolta, azzal védekezett, hogy csak túl jó volt a hangulat, mert legurított egy-két italt már. De én akkor is azt gondolom, hogy még enyhén ittasan (mert azért annyira részeg nem volt) is kellett volna lennie benne annyi önkontrollnak, hogy nem csinál ilyet, ugyanis más sem gyerekpezsgőt ivott egész este, mégsem csinált ilyet.
2014. dec. 28. 17:20
 25/31 anonim ***** válasza:
71%
Az ivás nem kifogás...a megcsalásra sem, nemhogy a taperolásra. Ha meg annyira nem bírja az ivást, hogy nem tud magáról (bár én ezt kétlem) akkor ne igyon alkoholt.
2014. dec. 28. 18:41
 26/31 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom...
2014. dec. 28. 18:42
 27/31 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező mehet a levesbe...nem hajlandó leírni mi történt,de véleményt vár...spekulációkat ír mindenki.Ha leírná a pontos történetet talán pontos választ-véleményt kapna. Ennyi,nem érdemel többet.

OFF

2015. jan. 9. 22:32
 28/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miről beszélsz? Miért kellene ehhez a kérdéshez történet? Feltettem egy egyszerű kérdést, amire általánosságban vártam választ, sokan érdekes módon tudtak is rá adni, csak az ilyen szőrszálhasogatók nem, mint te, úgyhogy inkább te mehetsz a levesbe...
2015. jan. 10. 14:09
 29/31 anonim ***** válasza:
92%

Szellemileg visszamaradott vagy úgy látom.De ne rágj be ezen,nem tehetsz róla :)

El se olvasom,ha esetleg reagálnál,ne vergődj fölöslegesen kérlek.

Sziabia :D

2015. jan. 10. 20:31
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

20:31

Jó formában vagy?Miért nincs %.-od?

2015. jan. 10. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!