Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként megnősülni? Bővebben lent
Olyan férfiak válaszát várom elsősorban, akik érezték, hogy melegek, sőt akár nemcsak érezték, de évekig csak pasikkal voltak, végül mégis megnősültek. Sok ilyen van... Végül is mi vitte rá őket a nősülésre? Csalódás a melegek kusza és rövid kapcsolataiban? Szerettek volna gyerekeket? Vagy egyszerűen csak féltek azok lenni akik? És mi sült ki a házasságból? Hogy működik/ működött a szex? A gyerekek érkezése segített egyben tartani a családot? Esetleg volt olyan, akinél teljesen elmúlt a férfiak iránti vonzalom?
Mindenféle sztorit várok. Itt lehet őszinte bárki, névtelenül.
Van néhány barátom,aki már megnősült.Tagadva ezzel a férfiak iránti vonzódását. Hogy megfeleljen a családnak - szülők,rokonság,társadalom. Nem vette figyelembe hogy egy idő után boldogtalan lesz,ne beszélve arról hogy hazugságban kellett-kell élni az életét.
Lettek gyerekek,azok végett meg már nem vált el,hogy ők ne érezzék hogy apa nélkül vannak.
Szóval inkább választotta a hazug,boldogtalan életet.
Én nem is akartam soha megnősülni,becsapni - átverni valakit,de leginkább önmagam.
Ezt mindezt tapasztalatból tudom (írom),mert volt olyan kapcsolatom hogy a párom nős volt és 2 éves kapcsolat után sem váltott vagyis vallott színt a család és önmaga előtt. Ez rajta állt.
Üdv mindenkinek!
Az en esetemben apam biszexualis volt(titokban,bar anyam tudott rola).... megis hazassag+gyerek (en) lett belole....
A hazassaguk semmi volt csak latszat volt a rokonok,szulok miatt.
En is tudtam rola, hogy nem stimmel valami. Anyam is tudta, hogy ferfi parja volt.
Apam evekkel ezelott meghalt sajnos.
Es nem tudom, hogy a genek miatt vagy miert de en leszbikus vagyok, amit persze en is titkolok.
En ennyit tudtam hozzafuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!