Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki az alapján választották...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az alapján választották házastársukat, hogy OLYAN TESTE VAN, azok miért panaszkodnak utána?

Figyelt kérdés
Elmondják, leírják, eddig mindenkit megcsalt, buta, bunkó. Erőszakos. De most meg vannak lepődve. Mégis mit vártak?

2014. dec. 19. 12:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak nem a menyasszonyra gondoltál, aki elmondta minden tapló paraszt bunkó gyökérnek a vőlegényét de hozzá megy, mert annyira jó a haja?
2014. dec. 19. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
66%

Én mindig is szerettem a jóképű, sportos pasikat, kivétel nélkül minden párom ilyen volt. Nem meglepő, hogy a férjem is ilyen lett. Természetesen nem ezért mentem hozzá, de amikor megismertem, először megláttam, felkeltette az érdeklődésemet, és aztán jött a beszélgetés.

Én nem általánosítanék, hogy ezek a férfiak megcsalnak, erőszakosak.... Egyik kapcsolatom sem ilyen jellegű dolgok miatt szakadt meg.

A férjem is egy tündér, egy rossz szavam sem lehet. Egyáltalán nem erőszakos, még csak a hangját sem emelte meg velem szemben, pedig már 7 éve házasok vagyunk, és előtte 3 évig jártunk.

2014. dec. 19. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!