Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Élhetünk még boldogan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élhetünk még boldogan?

Figyelt kérdés

Jegyesek voltunk, tönkrement a dolog.

Már az elején se volt az igazi, de gondoltam, nincs tökéletes kapcsolat, összecsiszolódunk. Csak sajna nem így lett. Közben én rájöttem, hogy vonzódok valaki máshoz, csak elfojtom magamban.

Közben kiderült, lehet, babát várok. (Részletekbe nem mennék, van rá egy kis esély)

Egyikünknek sincs munkája, a vőlegényem nem is akar dolgozni. Ha elvetetem, szakítunk, ha megtartom, hárman fogunk nyomorogni, de legalább tető lesz a fejem felett.

(Család, rokonok, barátok, akik segíteni tudnának, nincsenek)

Ha benne maradok ebben a kapcsolatban, akár babával akár nélkül, lehetek még boldog?

2014. dec. 14. 15:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem akarok babát, isten mentsen.

Csak nem tudom, mennyire elítélendő, ha nem tartom meg, lehet e még valaha párkapcsolatom.

Nincsen pszichológusom, nem voltam még egynél se.

2014. dec. 14. 16:36
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Természetesen lehet párkapcsolatod, akkor is ha nem tartod meg a gyereket. Egy normális férfi nem ítél el ezért egy nőt, neked most nem olyan az anyagi helyzeted, hogy gyereket vállalj. Másrészt nem lesz a homlokodra írva, hogy abortuszod volt. Ne kürtöld szét a faluban!
2014. dec. 14. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Az mindegy, hogy mások ezt hogy ítélik meg. Ha te úgy érzed, hogy ez most nem menne és nem akarod... a te életed nem élheti le más helyetted, hiába ítél el. Amúgy meg nem kell elmondani senkinek ha tartasz attól, hogy megbélyegeznek. Amikor lesz egy igazán jó kapcsolatod és úgy érzed el kell mondanod, akkor majd elmondod. De nem tartozol senkinek elszámolással, ez lelkiismereti kérdés, a te lelkiismeretedé. Mérlegelsz és döntesz.
2014. dec. 14. 17:29
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

"Jegyesek voltunk...Közben én rájöttem, hogy vonzódok valaki máshoz"

Akkor minek akarsz a "vőlegényeddel" maradni, ha már mással kef*lsz??!

2014. dec. 14. 18:29
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Csak nekem túl sok a kifogás ebben a történetben?

Szakítanál, de akkor nem lenne hová menned

Dolgoznál, de az idegállapotod (???) miatt elküldenek

Ha megtartod a gyereket, nyomorogni fogsz

Ha elveteted, szakítotok, amit nem is értek miért lenne baj, hisz azt írod más pasi tetszik...

Ebből a tehetetlenségből vagy kilépsz vagy elsüllyedsz benne! Választhatsz!

2014. dec. 14. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Sajat sorsod sajst kezedben.

Elso lepes fog gat las.

Munkakerses

Onnalo elet

Nem fekszel le senkivel vaak ugy

Talpra allsz onsajnalatot abbahagyod elmulik az depressziod.

2014. dec. 14. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz helyzetben vagy. Én a helyedben semmiképp sem maradnék ezzel a pasival. Egy olyan ember, akinek nincs igénye semmiféle fejlődésre, csak le fog húzni. A babával kapcsolatban bárhogyan is döntesz, ne maradj ezzel az emberrel.
2014. dec. 14. 20:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Először csinálj egy terhességi tesztet.

Kb 1 hete írtál ki egy hasonló tartalmú kérdést, és még mindig nem csináltál tesztet??

Amúgy külföldön él a kérdező, azért van """"nehéz"""" helyzetben.

2014. dec. 14. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Azert van nehez helyzetben meer sodrodik az arral.

Barat nem akar op meg nem tud dolgozni?

Szep paros es nem vedekeznek.

Mindegy hol el nek onnalotlan vegetalok.

2014. dec. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!