Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élhetünk még boldogan?
Jegyesek voltunk, tönkrement a dolog.
Már az elején se volt az igazi, de gondoltam, nincs tökéletes kapcsolat, összecsiszolódunk. Csak sajna nem így lett. Közben én rájöttem, hogy vonzódok valaki máshoz, csak elfojtom magamban.
Közben kiderült, lehet, babát várok. (Részletekbe nem mennék, van rá egy kis esély)
Egyikünknek sincs munkája, a vőlegényem nem is akar dolgozni. Ha elvetetem, szakítunk, ha megtartom, hárman fogunk nyomorogni, de legalább tető lesz a fejem felett.
(Család, rokonok, barátok, akik segíteni tudnának, nincsenek)
Ha benne maradok ebben a kapcsolatban, akár babával akár nélkül, lehetek még boldog?
Erre nem lehet válaszolni, főleg ennyi infóból. Csak te tudod, hogy milyenek az érzéseid és kihez vonzódsz igazán. Sokan nem is tudják megítélni, hogy milyen a szakítás után és rohannak vissza a párjukhoz. Gondolom, hogy két ember nem jut el a jegyességig, ha semmi érzelem nincs közöttük. A terhesség, az olyan, hogy ha valaki szexel, akkor bármikor gyanakodhat a terhességre, majd ha csináltál tesztet és tényleg terhes vagy, akkor kell gondolkodni, hogy mi legyen.
Arra gyereket nem lehet vállalni, hogy egyikőtök sem hajlandó dolgozni, mert nem olcsó mulatság. De azt se tudom magatokat, hogyan tudjátok fenntartani.
Szerintem addig, amíg nyomorogtok, nincs semmi ambíciótok, nem akartok elérni semmit az életben, addig nem lesztek boldogok, se gyerekkel, se anélkül. De ugyanilyen feltételek mellett mással sem leszel boldog. Vagy találsz egy gazdag pasit, aki szívesen eltart, vagy nekiállhatsz dolgozni, tanulni. Alapvetően inkább az hozza a boldogságot, hogy az ember küzd valamiért és eléri a célját, nem pedig egy párkapcsolat. És az se rossz érzés, ha az embernek van jövedelme.
Kollégiumban nyomorogtam épp.
Előtte meg otthon, de bántalmazott apukám, és állandó depresszióval küzdöttem.
Nagyon szeretnék dolgozni, csak az idegállapotom miatt mindenhonnan elküldenek.
Tudom, milyen dolgozni, volt munkám, 3 hónapja keresek újat, mert megszűnt.
Semmi esetre sem tartanám meg a babát mes nem is amradnék az exvölegénnyel sem.
Elöször neked kelene felnöni, önállósodni és megtanulni egyedül élni, eltartani magad. Ha ez már megy, utána érdemes párkapcsolatra gondolni, a gyerek meg még sokkal késöbb jöhet sorra.
"Nagyon szeretnék dolgozni, csak az idegállapotom miatt mindenhonnan elküldenek. "
Ha ennyire nem vagy képes normálisan élni, akkor minek akarsz még egy gyereket is tönkretenni!?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!