Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-on túli sose nősült, gyerektelen férfiak, miért nem nősültetek meg? Nem is akartok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 15:03
1/17 anonim válasza:
Személyiseged szerint én egyszer voltam vôlegény,az exem megcsalt és nagyon durvan megalázott,emiatt és a környezetmben látok rossz példákból okulva sose nősülnék meg!Most sincs bnőm,de van épp elég problémám a betegsegeim miatt,elég Azokkal megbirkozni!
2/17 anonim válasza:
Ez miféle hülye kérdés?
Nyilván azért nem nősültek még meg, mert nem találták meg az igazit.
30 évesen még nem is késtek le semmiről.
3/17 anonim válasza:
Miért kell erről kérdés? Inkább sziámi ikrektől kérdezd, milyen érzés valakivel összenőve lenni, mert ez nem érdekes, csak ha nagyon unalmas vagy.
4/17 anonim válasza:
Kb. ezer indokot tudnék felsorolni, de a lényeg, hogy 30 előtt fontosabbak voltak a bulik, haverok és a csajozás, a kötöttséget nem tudtam elviselni, a házasság gondolatától is rosszul voltam. Azóta volt pár 2-3 éves élettársi kapcsolatom, de vannak elvárásaim, elképzeléseim, elveim egy házassággal kapcsolatban, és ezen a szűrőn nem ment át eddig senki. Sőt, az utolsó élettársam után azt mondtam, hogy inkább élek egyedül életem végéig, minthogy még egyszer együtt éljek valakivel.
5/17 anonim válasza:
Én mindenáron nem akarok megnősülni, csak akkor ha tényleg azt érezném.
Olyan nővel, akivel szeretnék, még nem találkoztam. Lehet, h nem is fogok.
6/17 anonim válasza:
Eszük ágában sincs megkomolyodni, bezzeg a szoknyát azt hajkurásszák! De felelősséget vállalni egy családért, gyereket nevelni, azt már nem! Akinek 30 éves korában nincsen családja, gyereke az egszerüen defektes, fél felelősségtől.
7/17 anonim válasza:
Ugyanúgy jártam mint az első válaszoló, én azonban messze földön házasodtam meg.
8/17 anonim válasza:
16:38
"Akinek 30 éves korában nincsen családja, gyereke az egszerüen defektes"
Orvos látott már???!
9/17 anonim válasza:
"Eszük ágában sincs megkomolyodni, bezzeg a szoknyát azt hajkurásszák! De felelősséget vállalni egy családért, gyereket nevelni, azt már nem! Akinek 30 éves korában nincsen családja, gyereke az egszerüen defektes, fél felelősségtől."
E.P.I.C :D
10/17 anonim válasza:
azért, mert még maguk is gyerekek!
akinek az xbox a mindene, az ne is nősüljön!
lásd lassan 32 éves sógorom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!