Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már aki a folyamatos netezés, kockulás miatt hidegült el a párjától?
Nekem nem lett volna bajom azzal, ha gépezik HA ELŐTTE elvégzi a kötelezettségeket. Nekünk már volt gyerek, utána lett a net bekötve meg a gép megvéve. Én is néha jobban rákattanok, de első az, hogy elvégzem a feladataimat, ellátom a gyerekeket és a maradék szabadidőmben játszottam vagy beszélgettem különböző fórumokon.
Az ex meg hazajött a munkából, egyből ült a gép elé, aztán este 7-től könyörögtem folyamatosan, hogy amíg vacsorát csinálok meg elpakolok addig fürdesse meg a kicsiket. Ezt nem lehet este 10-ig húzni, míg az ellenség irtását igen. Nem ez volt a válás fő oka, de emiatt nem küzdöttem azért, hogy oldjuk meg. Egy olyan emberért, aki nem a társam, nem a segítségem, nem a gyerekek apja, azért nem fogok teperni.
Az volt a legdurvább, hogy amikor kiraktam, a kisebbik gyerek 2 hétig nem vette észre hogy nincs ott az apja. Pedig szóltam nekik, hogy apa akkor mostantól elköltözik, de a kisebbik gyerek két hét után kérdezte meg, hogy apa gépezik? Mondtam, hogy nem, apa már egy ideje nem lakik velünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!