Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is vagytok sokszor ugy, hogy elegetek van mar az egesz hazassagbol?
Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 08:55
3/13 anonim válasza:
Igen időnként egy-egy nézeteltérés miatt,de nem tart sokáig.
4/13 anonim válasza:
Volt már, hogy üvöltöztünk egymással, vagy felidegeljük a másikat, vagy szívesen lennék 2 napot egyedül (általában kimerülünk a baba miatt), de az, hogy a házasságból elég, arra nem gondoltam soha. Ez nekem úgy hangzik, mintha a másra vágynék, nem bírnám a kötöttséget, szabadulni akarok, stb.
5/13 anonim válasza:
Nem, de 1-2 nap külön néha jót tesz.
6/13 anonim válasza:
Szerintem ha a házasság után mindkét fél megőriz valamennyit a privát életéből, akkor ez nemigen kérdés - hacsak nem romlott meg teljesen a viszony köztük. Értem ezalatt, hogy legyen mindenkinek kicsi saját ideje, amikor a saját hobbijával van elfoglalva, amit csak magára szán. Lehet ez egy kávé egy jó könyvvel egy jó helyen, barátokkal-barátnőkkel találkozás, sport vagy bármi... Nem baj, ha nincs az ember egyvégtében összeragadva a párjával, kellenek az élmények, hogy aztán jó legyen találkozni és mesélni, beszélgetni róla.
7/13 Katolikus plébános válasza:
Ha a nem hivatalos élettársi viszony is számít. Akkor,igen.
8/13 anonim válasza:
Nem. Nem olyanhoz mentem aki mellett ilyet érezzek.
9/13 anonim válasza:
Van, amikor legszívesebben nyakon önteném a férjemet egy lavor hideg vízzel, de alapjáraton nem. Mégiscsak ő az első ember, akire mindenképp számíthatok, és közösen építjük fel az életünket.
10/13 csabi58 válasza:
Nekem igen! 10 éve külön élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!