Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naponta vagytok ugy együtt a férjeitekkel? Vagy kétnaponta (hány gyerek van) és ti hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 09:43
11/18 anonim válasza:
Nekunk ahogy lehetosegunk van. Ferjem 24-48ban szolgalatos, de azert 2 naponta biztos hogy csinaljuk. 2 gyerek van, a legkisebb 4 honapos de ez minket abszolut nem befolyasol :)
En 27 vagyok, o meg 25.
12/18 anonim válasza:
Mikor hogy. Volt, hogy egy-két hétig naponta, volt, hogy 2 hét alatt egyszer. Munka, betegség és fáradtságfüggő (is). Az általános, ha minden idilli, olyan heti 2-4. 27 és 40, 1. gyerek érkezőben.
13/18 anonim válasza:
Valtozo. Elejen mindennap, vagy napi tobb. Aztan beallt heti 4-5-re, akkor meg nem volt gyerek. Kesobb stresszes idoszak, faradtsag beleszolt, volt, hogy 2 hetig semmi. Utobbi 1-2 evben beallt atlag heti 2-4 x. Amiota gyereket varok es volt egy kis barnazasom, 3 hetet kihagytunk, most ismet olyan heti 2-4. 35 evesek vagyunk, 7 eve egyutt.
14/18 anonim válasza:
Nekünk heti 5 a minimum ami van, de általában több is van kicsivel:) mi ennyit igénylünk. Én 28 vagyok, a férjem 25 éves. Gyerek nincs és nem is lesz. 4,5 éve vagyunk együtt, 3 éve házasságban.
15/18 anonim válasza:
én 27 vagyok, a férjem 35. Egészségügyi gondjaim vannak, így van, hogy hetekig semmi, de ha jól vagyok, akkor heti 1-2 az átlag. Pl. a héten nem voltunk együtt, de előző szombat-vasárnap is szeretkeztünk. Változó.
16/18 anonim válasza:
Nálunk meg abszolút rendszertelen. Van, amikor napi három is akár, van, amikor heti egy. Általában spontán esünk egymásnak, és nem megtervezzük, hogy na, most akkor este szexelünk a Jóbanrosszban után. Gyerek nincs, én 26, férjem is.
17/18 anonim válasza:
Hart miota megszultem 10honapja kbcsak havonta.amugy elotte heti 3* volt kb.szules ota vannak problemaim..de remelem minel hamarabb valtozik a helyzet.plusz idonk is alig van...de igyekszunk...
27N
18/18 anonim válasza:
Ritka, régen naponta volt, aztán lecsökkent heti 1re,ma már maximum 2hetente van. Én chatsexelek, és ha úgy leazlesz, szeretőt fotartani. tani. Vele megbeazélni nem lehet, még az is zavarja, hogy tudja, hogy én igényelnép, pedig már egy kumma szót nem szólok, nem is kezdeményezek, sőt, már az a fura, ha másutt látom hogy a házasok kívánják egymást, nekem ez abszurd.... Szóval gondolgatod :) most Badoon keresgélek, hátha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!