Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem mellett beleszerettem másba. Megcsalom egy ideje. Létezik, hogy nem vesz észre semmit?
Valószínűleg csak nem akarja észrevenni, vagy tudja de nem szól mert talán a pénz nagy úr!
De ha beleszerettél valakibe akkor miért nem válsz el? Erre őszintén kíváncsi vagyok, legyszíves ezt magyarázd már el.
Mert félek, hogy ez a szerelem sem tart majd örökké, félek nem leszek boldogabb majd. Bár tényleg szerelmes vagyok nagyon.
De szeretem a feleségem is mint embert, sok minden összeköt és botrányt sem akarok.
ma 21:11-es vagyok
És a szeretőd mit szól ehhez,hogy bár szereted még sem válsz? Vagy ő sem független?
Értem én hogy nincs rendben. De nem merek lépni.
Nem tudom, hogy tényleg nem vesz észre semmit, vagy csak úgy tesz. Azért érdeketek volna a vélemények nőktől, hogy tényleg nem lehet észrevenni?
16-os
De ő független, egyelóre türelmes. Még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!