Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a környezetetekben, h a háztartásbeliek szeretőt tartanak?
Figyelt kérdés
Igazából az én környezetemre nem igazán jellemző, mert nem szeretőt, hanem szeretőket! tartanak.
Van legalább két állandó meg az Isten tudja hány alkalmi, beugró.
A férjek meg komolyan elhiszik, h minden rendben és bele se gondolnak, h az asszonynak nem fog bejönni, h reggeltől estig dolgoznak.
2014. dec. 2. 15:56
11/20 A kérdező kommentje:
Abban is van valami, egy bevásárló nőhöz kevésbé fognak odamenni a kanok, mint egy kolleginához, aki nem olyan elérhetetlen.
2014. dec. 2. 16:17
12/20 anonim válasza:
"délután szerető 2,"
Na elég is volt ebből a kérdésből ennyi.
Inkább írj szappanoperát.
13/20 anonim válasza:
Nem, nem. Ha dolgozik a feleséged, sokkal hamarabb megdugják. Ez tény. :) Képzeld csak el, mit csinál mikor szünetet tart a munkában. :)
14/20 anonim válasza:
Viccet félretéve én sokszor tényleg elcsodálkozok, hogy mennyi munkahelyi kapcsolat van amúgy házas, vagy kapcsolatban élő emberek közt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha valaki dolgozik, az alapból megcsalja a párját, mert ez hülyeség, de tényleg van pár ember, akiről amúgy nem is gondolnánk és mégis...
15/20 anonim válasza:
Nézd meg mennyi kérdés van az oldalon, hogy a főnökömmel, a kollégámmal! A postás már kiment a divatból.
16/20 anonim válasza:
Csak en vagyok ilyen szerencsetlen, hogy sem amig itthon voltam, sem miota munkaba jarok nem kellek senkinek sem? Pedig mindig is szereto akartam lenni :-(
Nagyon erdekelne azert az is Kerdezo, hogy ugyanezek a tisztelt ferjek vajon kozben milyen szazalekban csaljak a felesegeiket?
17/20 anonim válasza:
Ilyen asszonyt nem ismerek de van egy ember az edzőteremben aki fiatalabb koraban vízvezetekszerelőkent dolgozott es nagyon jo,izmos teste volt. Nyílt titok hogy a kerület haziasszonyainak jóreszet elkapta :)
18/20 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy jóképű festő ismerősöm, nem tagadja, h volt már ilyen szituban, de azért nem is ez az általános.
2014. dec. 2. 16:45
19/20 anonim válasza:
Kérdező vagy beteg, vagy kettővel csalja a neje. Az első a fű, a második a fa.
20/20 anonim válasza:
Nem ismerek egyet sem, aki szerető(ke)t tartana. De ha lenne ilyen, megérteném. Szerinted mennyire érzi magát nőnek az, aki "Reggel gyerekeket indítják, viszik oviba, suliba majd bevásárlás vagy kozmetikus, pedikűr, manikűr, fodrász,... Aztán otthon főzés, kis takarítás, ... majd gyerekek fogadása, tanulás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!