Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak azok, akik nem tudják elfogadni, hogy feleségüknek/férjüknek, mint minden embernek van múltja?
Figyelt kérdés
Itt nem vallásos emberekről beszélek, akik mindent csak házasságban tudnak elképzelni, hanem hétköznapi gondolkodású személyekről, akik csak azt nem tudják elfogadni, hogy társuknak nem ők az elsők. Egy fénykép, egy megőrzött levél, egy like az interneten és már a váláson gondolkodnak. Nem gyerekes viselkedés ez?2014. nov. 26. 19:10
11/15 anonim válasza:
Az természetes, hogy valakinek van múltja, csak az nem mindegy, mennyire nyomja rá a bélyegét a jelenlegi kapcsolatra, vagy mennyire tud, vagy nem tud túl lépni valaki egy régebbi kapcsolatán.
De ez nem megőrzött képek, vagy levelek függvénye.
12/15 anonim válasza:
Kérdező (#4), lehet, hogy ez esetben a férj jobban járna a válással, aki egy elhunyt szerettünk fényképére féltékeny, annak szerintem agyfürkésznél lenne a helye, mert hogy nem százas, az zicher.
13/15 anonim válasza:
Mert mindezek ellenére kell nekik egy társ, akárcsak az állatoknak. Nagyon sokban hasonlitunk az állatok viselkedésére....
De valljuk be, sokszor még ha jól mennek a dolgok is, mindig találunk mindenben valami kötekednivalót :P
14/15 anonim válasza:
"Nagyon sokban hasonlitunk az állatok viselkedésére"
Hát ebben túl teszünk rajtuk. Egy állat nem féltékeny azért, mert előtte mást is szerettünk.
15/15 anonim válasza:
Az én férjem az SMS - eket írta ki magának mindig, de nem érdekelt különösebben. Sosem kértem hogy dobja ki. Egyébként meg nem is olvashatnék benne olyat, amiről nem tudok. :D Bár azt sem tudom hogy megvannak - e még, már jó régen nem láttam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!