Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan akinek nem főz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek nem főz az élettársa/felesége, illetve belevonja a háztartásba a férjét?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy a szüleimmel lakunk egyenlőre ,és apum édesanyjával(70 éves ).

Hozzánk költözött 1 éve a vőlegényem.

Úgy lett megbeszelve,mivel mindenkinek mas az izlese,parom magara foz, plusz anyuek harmojukra foznek. Nekem kemeny cukorbetegsegem van,igy en rendelem a kajat.

Amiota idekoltozott anyu es mamam folyamatosan belemkotnek a kovetkezok miatt:

A parom sajat maganak foz,3 naponta. Nem szereti ha kiszolgaljak. Ha neha napjan en fozok akkor o mosogat. Ha en epp dolgozom akkor o mos, takarit,ha en vagyok itthon akkor ezeket en csinalom. Egyszóval nem csak én viszem a háztartást,hanem elvárom hogy ő is besegitsen. Ez pedig nem tetszik anyueknak,mert " milyen asszony lesz beloled " es "egy nonek nem csak az a dolga hogy este ottlegyen az ágyba". A parom hajnal 5 kor kel, en 7 kor. Ha en nem kelek fel vele egyutt 5 kor,megszoljak hogy minek nekem élettars ha reggel nem rakom elé a kavet es nem csinalom meg neki a reggelit. Hozzateszem ha felkelek vele, akkor sem engedi,maganak szereti megcsinalni. Mielott mi megismertuk egymast, 6 évig egyedül lakott,nem hiszem hogy neki ez gondot jelentene. Ha leülünk együtt enni megszólják,ha nem azedem pl a levest párom tányérjába, vagy ha elobb hazaerek melobol es lezuhanyzok akkor meg az a baj hogy miert nem varom meg ot hogy o zuhanyozhasson eloszor.

Kerdesem az,hogy tenyleg semmire kello vagyok ezek miatt,vagy ennyire bele lehet vonni egy ferfit a haztartasba?

En 27 eves vagyok,parom 33.

2014. nov. 23. 07:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ilyen sajnos a többgenerációs együttélés, de még egy falun is megszólják az embert a saját szomszédai. Le kell ülni velük megbeszélni, de nem hiszem, hogy ezen bármit tudtok változtatni. :/
2014. nov. 23. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Meg lehet szépen mondani nekik, hogy egy nőnek nem kell cselédként viselkednie, csak azért, mert vőlegénye, férje van. Ha ők ezt tették az a magánügyük, te nem leszel ilyen. Mi is együtt visszük a háztartást, mert mindketten dolgozunk.

Ez itt nem a múlt század. Nincs igazuk.

2014. nov. 24. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!