Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem? Mit tennél ebben a helyzetben?
Ne foglalkozzál a másik nő férjével !
A saját férjeddel és életeddel foglalkozzál, azt rakjad rendbe !
Háát.. nagyon sajnálom, de én személy szerint azonnal értesíteném a férjet és elmondanám neki... :c Persze ez csak az én személyes véleményem... :)
20 év házasság után, ha ő nem adja meg a tiszteletet, megaláz azzal, hoyg megcsal, semmibe veszi az eddig együtt töltött időt, akkor neked miért kellene az ő patkányságát titokban tartanod? Netán, ha a nő férje elmegy melletted az utcán mosolyogni és bájcsevegned vele? A férjedet pedig rúgd ki de csúnyán. Legyen tartásod, fel a fejjel... Sok sikert bárhogyan is alakul. Majd írd meg, hogy hogy döntöttél :) Gondolom gyerekek is vannak... Ha ez egy pár éves kapcsolat lenne gyerek nélkül, házasság, eljegyzés nélkül akkor azt mondanám, hogy csak dobd ki és ne mond el, de ebben a helyzetben... joga van tudni...
Kérdező, mi "csak" 18 éve vagyunk együtt... és nem, ilyen esetben nem mondanám vissza, és ha én lennék a másik fél nem is szeretném, ha visszamondanák nekem.
Az első esetben azért, mert nem spicliskedéssel akarok nyomot hagyni a világban, a második esetben meg azért, mert nem, egyáltalán nem könnyítené meg a helyzetem az, aki lépéskényszerbe hozna egy olyan helyzetben, ahol valójában nekem sincs jó lépésem.
Szóval, ha én lennék az a férj, akihez jössz besúgni, valszeg rád haragudnék jobban...
8: Azért akarod elmondani, mert tévedés, hogy az egy MÁSIK család, akihez semmi közöd: hiszen a férjed által a nő már a Te családodhoz tartozik, és így az ő férje is. Összefonódik az életetek. Meg is fogalmazod, hogy a gyerekek is szenvednek tőle.
Ezt a szenvedést csak tetézi a titkolózás. Jobb lenne mielőbb tiszta vizet önteni a pohárba. Esetleg kérd mediátor vagy más mentálhigiénés szakember segítségét, hogy hogyan a legelőnyösebb minden érintett számára a megbeszélés.
"Mit szólnál,hogy éreznéd magad akkor ha, mondjuk odamész az emberhez és szólsz neki,hogy képzeld a feleséged a férjemmel csal téged és ő erre azt válaszolná neked,hogy tud a dologról. Hoppon maradnál és ki lenne fújva a szél a vitorládból. vagy azt is válaszolhatná a férj,hogy menyél a fenébe, ez nem igaz,hülye vagy."
Sose tudja meg, mit szólna hozzá, ha nem beszél vele.:D
Az pedig a férj dolga, mit szól hozzá, nem a Kérdezőé.
A Kérdező dolga meg az, hogy megcselekedje, amit az emberi késztetések szerint helyesnek és szükségesnek lát.
Akik 60 évesen 14 gyógyszert szednek, köztük természetesen a nyugtatók, altatók és magsvérnyomásgyógyszer, azok pont ezeket a késztetéseket nyomják el magukban folyamatosan. Úgy ítélték meg, hogy LÁTSZÓLAG nagyobb nyugi van bennük, ha nem tesznek semmit. Jól megszívták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!