Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan szeressek bele ujra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek bele ujra a ferjembe?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes a ferjembe! Kihult a nagy szerelem, hazasaggunk a gyerek miatt jott letre, 1 eves a gyerekunk, Mit tegyek? Hogyan szeressem meg ujra, keptelenseg? Nem tudok erzeseimnek parancsolni, csak ugy szeretem mint a gyerekem apjat, de nincsem meg a vonzodas es az a nagy szerelem...23 evesen egy gyerekkel lehet uj eletet kezdeni? Kapcsolatot?
2014. nov. 18. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Mivel lepontoztál bennünket összefoglalom a történetet.

"Véletlen" teherbeeséssel fogtál magadnak egy férjed, de már elvett, van gyerek, így rá már nincs szükséged.

Sok gondod lesz még az életben. Csak a gyereket sajnálom!

2014. nov. 18. 17:30
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
Tudom, te is Panadol mellett estél teherbe.
2014. nov. 18. 17:41
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Nem a saridon mellett? :)
2014. nov. 18. 17:51
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Az előző rosszindulatú hozzászólások ellen írok most, nyugodtan le lehet pontozni:

Amikor én terhes lettem a nőgyógyászom első kérdése az volt: Ugye nem Pharmatex-et használt? (Megkönnyebbült amikor elmondtam, hogy akartuk a gyereket.) Elmagyarázta, és ezt az orvosom és a védőnő is elmondta, hogy ez és a hozzá hasonló fogamzásgátlók nem érnek semmit, és inkább olyankor ajánlják amikor a fogamzásgátló tabletta hatásfoka csökkenhet, például antibiotikumos kezelés hatására, vagy alkohol fogyasztásakor vagy pedig azoknak akik még most ismerkednek a gumi használatával és nem tudják helyesen felvenni. Rengeteg abortusz van úgy, hogy ezt a fogamzásgátlót használták.

Amúgy meg szálljatok már le arról, hogy minek van egy gyereke, van és kész. Az, hogy hogyan és miért fogant szerintem nem ehhez a kérdéshez tartozik. Boldogan neveli a kérdező a férjével együtt, csak hiányzik neki a romantika és az érzelmek. Nem azért akarja megmenteni a házasságát, mert van egy gyereke és a gyerek jóléte miatt kell, hanem mert ő akar boldog lenni a férjével, az hogy van egy közös gyerekük csak egy plusz motiváció. Itt és most nem a gyerek a lényeg, hanem a nő és a férfi kapcsolata, és boldogsága. Mit kell ezért azon csámcsogni, hogy hogyan fogant a gyerek. Lehet, hogy pont akkor amikor fogant a gyerek rózsaszín ködben voltak mindketten annyira szerették egymást.

2014. nov. 18. 18:27
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Ahha. Amikor meg azt mondom, hogy nem kell nagy, lángoló, rózsaszín ködös szerelem, mert úgyis elmúlik, sokkal jobb egy stabil, szereteten alapuló szerelmi kapcsolat, akkor meg én vagyok a h*lye, aki beéri a langyos vízzel is. Aha. Jó.

... ...

Kérdező, próbálkozzatok, romantikázzatok, ha mind a ketten úgy gondoljátok, talán menni fog. De ehhez beszélni kell, méghozzá őszintén! Azt is vedd figyelembe, hogy olyan hatalmas lángolás, mint amit tiniként éreztél már sose lesz, ez így működik. De ettől még nagyon lehet egymást szeretni, lehet szerelmesnek lenni (csak nem hupirózsaszín nyálban fetrengve), és lehet nagyon jól működő a kapcsolat. Csak éppen olyan nem lesz, mint az elején volt.

2014. nov. 18. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
11%

ma 17:51

Jól írod, Saridon lesz az. Igen.

2014. nov. 18. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a pharmatexes dolog. Több ismerősöm is használta évekig, és nem volt semmi gondjuk. Gyerek akkor lett, amikor akarták. Szóval ennyit erről. Magamat nem írom, mert én ugyan használtam, de én amúgy se tudok teherbe esni.

Egyébként kérdező: 23 évesen van esélyed új párt találni, 1 gyerekkel valamivel kevesebb, de simán lehetséges. Más kérdés, hogy vele is ugyan ez lesz, hogy pár év után jaj nem vagy szerelmes....így akarod leélni az életed??? Szállsz virágról virágra...ami amúgy a te dolgod, csak a gyerekednek nem biztos hogy jót tenne 3 évente új pót apuka.

Szerintem szervezzetek közös programokat, randizzatok. Ha korábban kicsit is szeretted, akkor vissza fog jönni az érzés. Ha csak azért vett el mert terhes lettél, neked meg spermadonor kellett, akkor még sokáig boldogtalan leszel, és őt is azzá teszed, (ha együtt maradtok).

Ha nem megy a dolog, meg kell neki mondanod. Mert szemét dolog valakit becsapni. Azt hiszi szereted, miközben nem.

Egy próbát megér.

2014. nov. 18. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:
23%

Már maga a kérdésfeltevés is egy buta nőt tükröz. 23 évesen igazán tisztában lehetnél azzal, hogy ha az érzések elmúlnak akkor azok nem fognak visszatérni.

A kapcsolatban maradni biztos, hogy hátrányos lenne, le kell ülni a másik féllel és átbeszélni az egészet, talán szerencséd van és ő is hasonlóan érez, akkor még lehet esély egy normális emberi kapcsolatra, hogy a gyerek minél kevésbé érezze az újabb csonka családot.

2014. nov. 19. 01:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen , mindenkinek aki iert, hat a ferjemsem az a legszerelmesebb mar, szoval szerintem nala is kihult a dolog kisse, a szulei es szuleim tettek tonkre, eleinte tammogadtuk egymast de mostmar belefaradtunk, 5 ev. Szerelmesek voltunk az elejen, romantika m, virag , stb, most semmi , max a szex de az sem napi, vagy 2, napi szinten... hetente kb, esetleg... szoval ennyire elhult a dolo, de szerintem a ferjemnek esze agaban sincsen elvallni... o 27 eves, de en ugy erzem , hogy 23 evesen meg lehet kapcsolatom a fiammal is... es neki is!
2014. nov. 19. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!