Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, férfiak! Akik megcsaltátok/megcsaljátok a feleségeteket de nem akartok elválni, szeretitek is, miért teszitek? Mik az okok?
Kiváncsi lennék hogy ha szeretitek a feleségeteket akkor mégis mi az a mozgatórugó ami kibillent benneteket a hűségből? Köszönöm.
N/34
Egy ideig szuper minden, jön a megszokás, és bár dolgozhatnak a felek a házasságon, az újdonság varázsa akkor is erősebb
na 34 évesen megláttad a valóságot.végulis jobb kesobb mint soha...vagy a boldog tudatlanság , na most nem is tudom :S
Azért, hogy helyre billenjen a mérleg nyelve.
Bővebben: Ő lefeküdt valakivel. Nem értettem miért? Nem volt előzménye, elhidegülés, rossz vagy hiányzó szex, veszekedés, semmi ilyen. Csak megtörtént.
Kiderült. Voltak jelek. Rákérdeztem. Elmondta. (Gondolom a jelek is azért voltak, mert el akarta mondani.) Aztán persze veszekedtünk, kérdőre vontam, felmerült, hogy elmegy. Lehiggadtunk, megbeszéltük. Párterápia. Együtt maradtunk. Csakhogy nem igazán működött. Volt valami feszültség köztünk, az én sértettségem, orrfelhúzásom. Egy párkapcsolatban egyenrangú felek férnek meg jól. Nem volt bennem bosszúvágy, akkor már nem. Mégis azt gondoltam, ha én is lefekszem másvalakivel, és ettől leszállok az erkölcsi magas lóról, az jót tesz a kapcsolatunknak. Így történt. Így lett. Most is együtt vagyunk. Szeretjük egymást.
46/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!