Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, férfiak! Akik megcsaltátok/megcsaljátok a feleségeteket de nem akartok elválni, szeretitek is, miért teszitek? Mik az okok?
Kiváncsi lennék hogy ha szeretitek a feleségeteket akkor mégis mi az a mozgatórugó ami kibillent benneteket a hűségből? Köszönöm.
N/34
Kérdező, ezt nőkre is kérdezhetted volna.
Nagyon ritka, hogy valaki 10-20-30 évet leél a másik mellett teljesen hűségesen.
Az ember vágyik a változatosságra, törődésre, szeretgetésre, amit azért ennyi ideig nehéz fenntartani.
De egy kis kaland, felpezsdülés miatt, nem akarják felrúgni a családjukat, elválni, stb. Meg ugye az új nővel/férfival is egy idő után már monoton lenne, ha egyáltalán működne. A házastársáról legalább tudja az ember, hogy együtt tudnak élni.
Egy ideig szuper minden, jön a megszokás, és bár dolgozhatnak a felek a házasságon, az újdonság varázsa akkor is erősebb.
Én már jó ideje vagyok hű társa a páromnak,de ha tudnám hogy esetleg ő is úgy gondolja hogy csak a kényelem miatt van velem...hát az gáz lenne..:(
Küldtem 10-nek egy privátot. Bár nem byzok a fejlődésében.
"Apuka vagyok.-) Szerintem meg ezek a fiatal "férjüket szerető" felégek a cinkesek. Nézz utána, hogy ki a selyem fiú, látom nem vagy tisztában a fogalommal. Csak jó szándékból írtam, talán, nem írsz annyi butaságot a jövőben, mint az elmúlt pár napban."
Az üzenet küldője: Szeplőtelen Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 15:05
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Férjek, férfiak! Akik megcsaltátok/megcsaljátok a feleségeteket de nem akartok elválni, szeretitek is, miért teszitek? Mik az okok? "A #4-es vàlaszoló fia egy selyemfiú.? Elég cinkes... Anyuka helyében én nem lennék rá ilyen büszke." Az üzenet szövege: Apuka vagyok.-) Szerintem meg ezek a fiatal "férjüket szerető" felégek a cinkesek. Nézz utána, hogy ki a selyem fiú, látom nem vagy tisztában a fogalommal. Csak jó szándékból írtam, talán, nem írsz annyi butaságot a jövőben, mint az elmúlt pár napban.
Akkor apja fia...
Az elmúlt napokban nem látogattam az oldalt, szóval..
Kicsi ész, az hiányzik.
19-es megszegted az oldal szabályzatát, mert kitetted a nevemet.-)
Köszönöm, hogy észt kínálsz nekem, de nem akarom elvenni tőled azt a kis keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!