Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti nem lennétek idegesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem lennétek idegesek a helyedben?

Figyelt kérdés
A fèrjem kitalálta, hogy felùjítja a konyhát. Ez nem is gond, mert muszáj. De már 3 hete szètszedte, szanaszèt van az egész földszint. Èn kifestettem, nem tetszett neki, újrafestette. Csak a jàròlapot kellene leraknia. Elhiszem, hogy fáradt munka után, de most is csak játszik a gépen. A folyosón kell főznöm, a fürdőben mosogatok. Borzalom.
2014. nov. 16. 11:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ő ért hozzá, ellentétben velem. Egy szóval sem mondtam, hogy én nem segítenèk neki.
2014. nov. 16. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
5%

"Utolsó, nagy feminista vagy nagyon krapek: feltűnt a kérdésből, hogy a férj találta ki a felújítást?"

A férj lakik egyedül a lakásban, vagy mi??? Nyilván mindkettejüknek kellene csinálni, attól függetlenül kinek az ötlete volt!

És attól hogy a nő főz és mosogat, nem tudhatjuk hogy a másik fél milyen házimunkát végez még, tehát ez nem ide tartozik.

2014. nov. 16. 11:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Ő ért hozzá, ellentétben velem. Egy szóval sem mondtam, hogy én nem segítenèk neki.
2014. nov. 16. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

OFF:

A kérdező már kifestette a konyhát. Akkor is ha nem tetszett a férjének és újra festette... Szóval már kivette a részét a dologból.

Plusz ez nem férfi/női dolog, hanem az csinálja meg AKI ért hozzá. Itt írta feljebb valaki, hogy ő férfi létére hozzá sem tudna szólni a dologhoz...

ON

Hívj szakembert szerintem is. Én tuti nem főzőcskéznék a folyosón. Vagy, csak szimplán fejezd be a főzést, mosogatást, hátha észbe kap.

2014. nov. 16. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, miért nem neki mondod ezt? Borzalom.
2014. nov. 16. 12:39
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
De mi az istennek főzöl a folyosón? én tuti rendelnék valami kaját inkább, akkor is ezt csináltam, amikor rossz volt a tűzhelyünk, nem a szoba közepén raktam tüzet :D Amikor ő a soros a főzésben, ő is a folyosón főz?
2014. nov. 16. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
NE fözz (egyetek hideget), a mosogatást hagyd meg neki (mert miatta nincs mosogató), hidd el, rövidesen megcsinálja a konyhát
2014. nov. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!